Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Netværk, er det en del af din strategi?

1.113 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 September 2012

Som så mange andre iværksættere, satte en af mine klienter delmål for hans virksomhed i foråret. Delmål, som var tilpasset 2012 ud, så de gik i hak med tidens trends. Mange af hans mål er opfyldt, og han har med stolthed fejret sine succeser undervejs, men han har desværre ikke nået alle mål. Mål, som var opnåelige for virksomheden. En af årsagerne til at det halter er, at han ikke har haft fokus på sit netværk. Han har ikke været bevidst om, hvordan han skulle netværke og hvorfor.  

Skab din egen succes med netværk

Rigtig mange iværksættere udarbejder forretningsplaner, budgetter og tænker meget over salgsstrategier. En af iværksætternes største fokus er, hvordan kunderne kommer i hus – og bliver ved med at være der. Men rigtig mange overser, at vejen til succes kan være en smutvej, hvis du arbejder efter at have et strategisk netværk, som skaber positiv effekt for virksomhedens mål.

Ved at arbejde bevidst hen imod netværksgrupper, som kan give dig sparring og inspiration til bedre løsninger, vil vidensdeling få et helt særlig fokus. Du vil blive mere nytænkende og kreativ i dine forretningsprocesser. Vi lever i en tid, hvor kun de stærkeste overlever, og derfor er det vigtigt med en netværksstrategi, så det netværk virksomheden har, også gavner virksomheden.

Mål med netværk

Netværk er et uundværligt værktøj, hvis du ønsker indflydelse og skabe udvikling. På vejen mod at nå egne ambitioner, vil du skabe hurtigere og mere effektive resultater bare ved at netværke rigtigt. 

For at kunne optimere dit netværk skal du vide, hvad dit mål er. Du skal vide, hvor du vil hen og hvorfor. Vær så specifik som muligt, når du definerer dit mål. Skriv dit mål ned og udarbejd en plan for, hvordan du vil nå målet. Sandsynligheden for, at du opfylder dit mål, er markant større, når det er planlagt og skrevet ned.

Del dit hovedmål op i mindre mål, og fejr succeserne undervejs. At fejre succeserne undervejs er med til at motivere dig, og det vil give dig den indre succes følelse, som vi alle i mere eller mindre grad ønsker.

 

3 hjernevridere til det optimale netværk

1. Hvorfor vil du netværke?

2. Hvor og hvornår ønsker du at netværke?

3. Hvordan ønsker du dit netværk skal se ud i forhold til din målsætning?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Louise skriver Skriv dig op