Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Dem køber jeg aldrig fra igen!

2.105 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 September 2011

Vi har vist alle prøvet at stå i en lettere vanvittig situation med et firma, der virkelig har opført sig elendigt og i den grad behandlet os dårligt. Og de fleste af os vil statistisk set dele den dårlige oplevelse med flere, end hvis vi havde haft en god oplevelse. Hvis man lægger mærke til det, så hører man historier om dårlig kundepleje hver eneste dag, og det virker nogle gange så indlysende, hvordan virksomheden skulle have grebet det anderledes an.

Husker du at tage temperaturen på din egen kundepleje i din virksomhed, så det ikke er dig, der får den dårlige omtale?

Hvis du kommer til Iværksætter Messe i Forum den 9.-10. september (selvfølgelig gør du da det...) så sving forbi den lille blogger scene tæt på Aminos stand om fredagen den 9. september kl 11. Jeg holder der et indlæg, der handler om, hvordan du kan undgå at lave de 5 mest almindelige fodfejl, der får dine kunder til at løbe skrigende væk. Jeg vil blive glad for at hilse på dig og er også at finde resten af messetiden på Aminos stand og selvfølgelig også til Aminotastic. Så sving endelig forbi og hils på, så vi kan sætte ansigter på hinanden.

Tilføjelse: Send mig dine vildeste historier om elendig kundeservice af rang. Du behøver ikke sætte navn på virksomheden, men historien skal selvfølgelig være sand. Måske bruger jeg så din historie som eksempel i mit indlæg på messen. Så kom med de hårrejsende oplevelser her eller i en direkte mail til mig. Tak!

Ses vi?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lise skriver Skriv dig op