på Amino

Om denne blog

Linkbuilding
 

Syndication

 

Svensk, Norsk, Tysk, Hollandsk og selvfølgelig dansk linkbuilding

En ting er at have en hjemmeside eller webshop. En anden ting er at have en hjemmeside eller webshop der får trafik fra Google.

Du har sikkert hørt om begrebet "SEO" og "Linkbuilding".

SEO som linkbuilding er en del af består i at få din hjemmeside til at rangere bedre på søgemaskinerne så som Google.dk

Det gør man ved at sørge for at ens hjemmeside lever op til de standarder Google stiller i form af: tekster, billeder, video, kodning, hastighed og meget mere. Alt dette er på selve hjemmesiden og linkbuilding delen har en plads her også i form af intern-linkbuilding. 

Linkbuilding er også ekstern. Ekstern linkbuilding er hvor man sørger for at få andre hjemmesider til at linke ind til din hjemmeside. Dette er stadig noget af det vigtigste her i slutningen af 2016 og lur mig om det ikke også bliver det i hele 2017. 

At finde frem til steder at få links er noget der tager tid. Først og fremmest skal man finde ud af hvor man kan få linksne fra og herefter skal der laves noget indhold som man kan tilbyde den hjemmeside som man ønsker et link fra. Det er selvf. også muligt at få link uden at lave noget indhold til dem. Det kunne f.eks være links fra samarbejdspartneres hjemmeside eller sponsor links. 

Det siger sig selv at danske links er noget nemmere at få fat i for os danskere, da vi forstår sproget 100%. 

Men hvad så når man udvider sin forretning og f.eks gerne vil finde i: Norge, Sverige, Tyskland og andre nabolande? 

Her bliver dialogen med evt. linkpartnere hurtig lidt mere tidskrævende. Et godt råd er at tage dialogen på engelsk, så man er sikker på at der ikke er nogle misforståelser. 

Et andet godt råd er at finde nogle forums i de forskellige lande og så forhører sig derinde. Tit og ofte kan man også drage pareller til Danmark og se på hvor man har haft succes med at få links fra her og så se om der er nogle lignende hjemmesider i det pågældende land man kunne henvende sig til. '

Du kommer generelt rigtig langt ved at finde nogle bloggere der skriver om noget der relatere til din branche og så starte en mail dialog med dem. De er tit interesseret i at få gode ideer til nye indlæg til deres blog og her kan du prøve at guide dem og bede om et link som tak.

God jagt :) 


Besøg vores samarbejdspartnere :