Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk Løvens Hule - her er checklisten og derfor er det så svært at finde funding

Løvens Hule - her er checklisten og derfor er det så svært at finde funding

2,445 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 March 2019

Hvad kigger investorer efter? Løvens Hule, Keystones, DBAN etc... Her er den checkliste jeg selv bruger og som jeg kan se matcher meget godt til Løvens Hule:

- Vækst (væksten skal være igang. Ikke blot en ide eller et produkt, men vist at der er efterspørgsel og traction. Og ikke gået i stå igen)

- Dækkende kompetencer i teamet (Er de vigtigste funktioner som salg, udvikling, økonomi dækket?)

- Unstopable personligheder (Kan man mærke at de her folk det bare VIL det. At de ikke stopper for noget, men går hele vejen? At de brænder af ambitioner)

- All-in med hånden på kogepladen  (det duer ikke med deltid og folk der har andre ting igang samtidig - det er enten eller.)

- Overperformet hidtil (har I nået noget imponerende med de midler I har haft hidtil? Hvis ingen funding så er lidt imponerende, hvis funding og stort team så skal der meget mere til at imponere)

- Et unikt produkt (selvfølgelig - noget nyt, innovativt, differentieret, skalerbart - ikke bare noget kendt 5% bedre. Og noget man selv ville købe og gerne anbefale vidt og bredt)

- En god plan for brug af pengene (har I en solid plan for next step? At investeringen gør en forskel. Og er det troværdigt at I kan vækste med investeringen?)

- En mulig x10 (hvis du vil doble din investering over 5 år kan du bare købe Novo aktier - så man skal kunne skimte en x10 mulighed før det er risikoen værd. Derfor skal valuation være lav.)

- Et macth med investor (man går ind hvor man kan give et løft - salg, marketing, samspil med andre virksomheder, produktkendskab, netværk osv. men ikke bare 'dumme penge'. Og en andel stor nok til at investor gider arbejde. Det gør hun ikke for 2% - det skal op på 10+% før man gider kaste sig ind i kampen. Ellers bliver det en passiv investering og det gider man ikke. Investor vil gøre en forskel.)

.

I Løvens Hule bliver folk ofte lidt overraskede over et nej fordi de har gjort det super godt på et par af disse parametre - men det er alle eller intet. Derfor er det så svært at skaffe funding. Der er masser af penge, men det gør det jo ikke nemmere at lave et match på alle 9. Det er kort sagt mega svært.

Det er det investorer kigger efter. Det kan du ikke dække helt i en pitch, men vigtigt at komme rundt om i dialogen før du kan få investeringen.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op