Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk B&O mangler netop den kompetence som er strategisk vigtigst...

B&O mangler netop den kompetence som er strategisk vigtigst...

1,854 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 April 2012

Lidt strategi: Jeg holder meget af B&O som brand - faktisk fantastisk at det stadig klinger efter 4 år mere eller mindre ude af markedet. Derfor var det ekstra trist at få nyheden om at de mange forsinkelser. Fordi netop forsinkelser er symptom på kernen i deres problem ... hvorfor?

Ville du købe en telefon til at have i 10 år? Nej vel - og sådan er det blevet med tv og lyd også. Det er blevet forbrugerelektronik med streg under forbrug... Brug og smid væk.

Hvorfor? Fordi det driver omsætningsvækst. Det er godt for selskaberne at kunne sende nye kollektioner på markedet jævnligt og drive nyt salg uden at det gamle er slidt op. Præcis som med tøj - det fornys ikke når det er slidt,det fornys når der der kommet noget smartere på markedet. Derfor har hurtig-udviklerne som fx Samsung dygtigt fremmet denne trend.

Sådan er B&O's marked - og derfor er den allerstørste udfordring for B&O at følge med. At lave stribevis af hurtige produktlanceringer - altså HURTIG UDVIKLING - og derfor er det så problematisk når de melder at det er lige præcis det som de ikke kan ... 

Kryds fingre!

(Til gengæld har de til overflod brand og designkompetence som burde være en lækkerbidsken for nogle af Østens hurtigudviklere, som derved kunne købe sig til high-end. Men det ser ud til at de vælger at gå vejen selv og gør det succesfuldt. Samsung er jo ikke længere et billigt signal at have i stuen ...)

Måske kan du kende nogle af mønstrene i dit marked - og dermed vælge din strategi?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere