Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk Verdens værste telesælgere er dem der ikke ...

Verdens værste telesælgere er dem der ikke ...

1,903 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
22 March 2012

... matcher deres målgruppe.

Eksempel: Management Events vil sælge mig en stand for 65.000 kr (i sig selv latterligt, men lad nu det ligge). Problemet er at det er en kanonsælger der ringer. Da jeg fortæller at vi finder det for dyrt, truer han mig og søger at intimidere mig til at sige ja alligevel. Det virker sikkert fint hos en sidegadevekseller eller en bazar i Egypten eller en tuktuk i Bangkok, men det er jo helt i skoven at ringe til direktører på den måde. Ej heller med et dyrt produkt. 

Jeg ved det er banalt - men jeg skriver alligevel om det, fordi jeg oplever det tit. Alt for tit. Børsen og EON er andre eksempler på det seneste. 

Det er jo ikke noget problem for elendige brands at bruge elendige sælgere - der passer tingene jo nærmest sammen, som nu det forlag som ringede mig kl. 21.55 for at sælge et abonnement med en pitch om at hendes chef helt ekstraordinært havde givet hende lov at tilbyde mig og kun 3 andre denne pris... ha ha - det er jo næsten stand-up.

Nej, problemet kommer når et godt brand bruger elendigt telesalg - så gør det ondt, og så gør det stor skade. Fordi vi har store forventninger til store brands - og så meget større er skuffelsen og reaktionen. De har kort sagt mere at tabe.

Så for alt i verden - sørg for at dit pitch matcher målgruppen...! Og er du i tvivl - så snyd, og spørg. 

Er du på kundesiden, så check telesalget. Sid med, eller få optagelser. Dit brand er på højkant.

Held og lykke - Tune

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op