Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk Chef-katastrofer til julefrokost (selvscore 1-5 nissehuer ;-) Gentle reminder fra 2010

Chef-katastrofer til julefrokost (selvscore 1-5 nissehuer ;-) Gentle reminder fra 2010

1,821 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 December 2011

Nogle anbefaler at ledere bliver væk fra julefrokosten - Hallo! Hvad er nu det for en kedelig stil? Hvad er det for er signal at blive væk? Nej, vel? Lederen skal selvfølgelig med, og hun skal da bidrage til en god stemning. Vise at det er o.k. at more sig. Alle kigger jo alligevel den vej – så hvis lederen ikke morer sig, vil det være et signal til resten om ikke at more sig… det giver jo ingen mening. Men selvfølgelig med værdierne i behold. Så du skal måske ikke lukke festen – men gerne åbne den. Du skal måske skåle – men ikke mest. Du skal måske danse - men ikke vildest osv. Bare mor dig, men lad være at kaste dine værdier (rimer på værdighed) over bord. 

Men hvad er så det modsatte? Top 5 No-Gos for ledere til julefrokost. Så kan du lave en selvscore lørdag morgen :-) Hvor mange nissehuer fik du?

5: At blive væk. Det er virkeligt et surt signal. 1 nissehue 

4: At komme op at skændes med fulde medarbejdere. Ups – 2 nissehuer – du skulle måske være gået hjem bare lidt tidligere eller have bevaret overskuddet.

3: At tale dårligt om andre chefer. Ups - 3 nissehuer. Illoyalitet klæder ikke en leder (dig) – og det synes dine medarbejdere faktisk heller ikke.

2: At danse i bar overkrop. Værs'god – 4 nissehuer til dig. Har du glemt at alle kigger på lederen? Kend din plads – og det er ikke som festens ustyrlige midtpunkt der ser ud som om det er første gang i 7 år du har fået lov at komme lidt ud …

1: At kysse (eller mere) med en medarbejder. Tillykke – du har vundet hele kassen af nissehuer. Du har fundet en af de mest effektive metoder til at brænde din troværdighed og autoritet af. Det kan koste dig jobbet hen ad vejen. Gisp – er der en anden udvej? Tjaa – du kan jo gifte dig med medarbejderen for at vise at det ikke var et uheld hvor du helt mistede dømmekraften - men faktisk ægte kærlighed ;-)

God julefrokost! Tune

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op