Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk Handlekraft er iværksætterens bedste våben

Handlekraft er iværksætterens bedste våben

1.603 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
18 May 2011

'Jeg har alle disse dygtige mennesker ansat - men hvis jeg bare skal ændre timerapporteringen tager det et år at få igennem!' Frustrationen lyser ud af CEO'en da han beskriver sin virksomheds problem med lav handlekraft.

Det er ikke tilfældigt at bogen 'Handlekraft - kunsten at eksekvere' iflg forlaget blev den mest solgte danske ledelsesbog 2 år i træk. De store organisationer hungrer efter handlekraft. Bureaukrati, omstændelighed, træt kultur, frygt, lavt mod og risikovillighed, intern politik og mange andre ting trækker dem ned - det er som at løbe i sand. Og de ved det og de kæmper for at komme til at ligne små virksomheder. De skriver handlekraft ind i deres værdier og lederudvikling. Vil kunne agere hurtigt. Være agile. Ligesom.... din virksomhed.

Så vær bevidst om din chance her. Din mulighed for en konkurrencemæssig fordel på handlekraft. På hurtigt at kunne tilpasse, rykke, udvikle, eksekvere dine strategier, servicere kunderne.

Tænk over hvordan du får det bedste ud af denne mulighed. Hvordan omsætter du din handlekraft, til en klar fordel som markedet kan se og kunderne mærke?

PS: du kan teste din personlige handlekraft og få lidt guidance gratis på http://tunehein.dk/handlekraft-testen/ 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op