Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Tune Hein fra tunehein.dk Sidste udkald for B&O...et anlæg for livet

Sidste udkald for B&O...et anlæg for livet

5,186 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 February 2011

Sidder du og brænder for at købe et B&O anlæg eller TV? Næppe - hvis du er en af de meget få der gør, så skynd dig før det er for sent - og de har brug for din hjælp! Når jeg tænker på B&O tænker jeg på 3 problemer:

a) et brand som tilhører mine forældre i 1970'erne (og hvem ønsker at blive som dem...?)

b) en teknologi som halter langt efter hvad Samsung m.fl. præsterer

c) en pris som hører til 70'erne - de tider hvor den teknologiske udvikling kørte så langsomt at man kunne købe et anlæg for livet. I dag må man skifte al teknik fra pc, ipod, telefon, ipodspiller, camera osv senest hvert andet år - og det gør så noget ved den pris man er klar til at betale (og afskrive på 24 måneder).

Det er som om de gode folk i Struer har siddet med et glas kølig hvidvin på terassen og set på deres brand gå ned med solen - og de er blevet siddende til den var helt nede... Så dette er en opbyggelig historie til skræk og advarsel - gør det aldrig! Og det er den slags adfærd hos de store som er din chance som iværksætter. Det er derfor du kan mase dig ind på markedet og gnaske deres markedsandel bid for bid nærmest uden de opdager det.

Men måske - forhåbentlig -  lykkes det Tue Mantoni at vække dem og vende skuden få meter før vandfaldet - præcis som han gjorde med Triumph MC. Held og Lykke!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere