Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Ledere har granatchock...!

1.853 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 January 2011

Forleden arbejdede jeg med en ledergruppe der mildt sagt var lidt slidte. Det fortalte jeg dem - og de tog det pænt. En svarede at 'vi nok har lidt granatchok her efter krisen'. Jeg møder mange ledelser og ledere der med god grund har lidt granatchock efter krisen. De har måske fyret et utal af medarbejdere - hvilket slider hårdt menneskeligt (hvis man er i besidelse af empati) uanset hvor god strategien er. Problemer har fyldt deres skrivebord, og kriseløsninger deres agenda. Måske krydret med frygt og konflikter.

Men på et tidspunkt har deres team og organisation altså brug for at se noget andet! At se lys for enden af tunellen. At se ledere som igen tror på det. Ledere som optimistisk viser vejen frem.

Hvad udstråler du? Hvad ser de medarbejdere som kigger på dig? En træt leder. En frygtsom person. Eller Ny energi? En person der har tro og mod og kraft til at trække os fremad? Prøv at se dig selv i spejlet med deres øjne. Og tænk over hvor din energi kommer fra. Du skal hive dig op på hesten igen - og hvad hjælper dig hermed? Hvad giver dig nye ambitioner? Teamet? Kolleger? Nye projekter? Hvad skal der til - hvor henter du energi? Er du nødt til at flytte dig for at få ny vind i sejlene?

Dette er afgørende selvindsigt for både ledere og ledergrupper. Og så op på hesten igen!

God fornøjelse!

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op