PayEx til osCommerce og Virtuemart - Laika IT - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

PayEx til osCommerce og Virtuemart

Skrevet  28-05-2009 13:32  af  LAiKA iT 

Det er nu muligt for ejer af en osCommerce baseret shopløsning, at benytte PayEx som betalingsgateway og samtidig udnytte samtlige betalingsmuligheder PayEx tilbyder; Kortbetaling, Faktura, Mobilbetaling, Kredit m.fl. Du kan læse mere om PayEx som betalingsgateway på Payexs side.

Indtil videre er osCommerce modulet kun tilgængeligt igennem få udvalgte PayEx partnere, hvor LAiKA iT er én af de få udvalgte.

Er du interesseret i at få installeret PayEx betalingsmodulet på din osCommerce løsning skal du blot kontakte os.
Vi kan installere modulet på alle osCommerce baserede systemer; osCommerce, osCMax, Zen Cart, Cre Loaded, BGsys shops, Golden Planet shop og mange flere.

 

Om PayEx

PayEx er repræsenteret med næsten 700 medarbejdere i alle fire nordiske lande, og har siden 1972 haft speciale i at håndtere betalingsprocesser for deres kunder. PayEx har investeret langsigtet i at få en total løsning klar, der gør det muligt for dig at tilbyde alle relevante betalingsformer. I dag hjælper PayEx mere end 8.000 kunder i skandinavien, og markante netbutikker og partnere er nu også i gang i Danmark med PayEx Betalingsportal.

PayEx løsninger overholder naturligvis MasterCard og VISA’s PCI regler, og det er enkelt at integrere din webshop med Betalingsportalen. Det betyder, at du selv undgår  at skulle certificeres, sikkerheds-skannes samt udfylde diverse formularer. PayEx giver dig endvidere mulighed for at designe og style betalingsvinduet, så dine kunder ikke oplever de forlader dit site.

 


Kommentarer

Aboutweb skrev re: PayEx til osCommerce og Virtuemart den 28-05-2009 kl. 20:26

Ja de var måske noget værd hvis de havde nogle priser på deres hjemmeside. Men nej det må de selv om

Er kommentaren brugbar? 0 0
 
Besøg vores samarbejdspartnere :