Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Kristian Larsen AI Copywriting: Er det fremtiden for content marketing?

AI Copywriting: Er det fremtiden for content marketing?

3,134 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 April 2022

Tekstforfatning er svært. Alle, der nogensinde har prøvet at skrive en god overskrift eller fange læserens opmærksomhed i de første par sætninger af et blogindlæg, ved, at det er sandt. Men hvad nu, hvis der fandtes en AI, der kunne hjælpe dig med at skrive bedre indhold? Jasper er et firma, der mener, at de har skabt fremtidens tekstforfatterværktøj - og jeg besluttede mig for at sætte dem på prøve.

Hvad er Jasper?

Jasper er et værktøj til at skrive indhold, der bruger kunstig intelligens til at hjælpe dig med at skrive bedre blogindlæg, overskrifter, annoncetekster og meget mere. Jasper lover at gøre skriveprocessen nemmere og hurtigere ved at tage sig af alt det hårde arbejde for dig.

Jeg har altid haft svært ved at få ord ned på papir, så tanken om at kunne producere uden at skulle lægge flere timer i det: Ja, den tanke var meget interessant.

Hvordan virker Jasper?

Jasper fungerer ved at tage udgangspunkt i dit emne og derefter generere en liste over relaterede emner, som den mener, at du måske vil skrive om. Derfra kan du vælge dem, du kan lide, og Jasper hjælper dig med at konkretisere dine idéer og producere et færdigt stykke indhold.

Du kan også give Jasper nogle grundlæggende oplysninger om, hvad du vil skrive, og vises en liste over relaterede emner, som du kan vælge imellem.

Hvad skrev Jasper så for mig?

Jeg startede med at bede Jasper om at hjælpe mig med at skrive en overskrift til dette blogindlæg. Efter at have givet Jasper et par ideer til, hvad jeg ville skrive om, fandt Jasper frem til denne overskrift:

"AI Copywriting: Er det fremtiden for content marketing?"

Ikke dårligt!

Men da jeg bad Jasper om at hjælpe mig skrive de første par sætninger i dette blogindlæg, så skete der noget magisk. Jasper producerede nemlig dette:

"Tekstforfatning er svært. Alle, der nogensinde har prøvet at skrive en god overskrift eller fange læserens opmærksomhed i de første par sætninger af et blogindlæg, ved, at det er sandt. Men hvad nu, hvis der fandtes en AI, der kunne hjælpe dig med at skrive bedre indhold? Jasper er et firma, der mener, at de har skabt fremtidens tekstforfatterværktøj - og jeg besluttede mig for at sætte dem på prøve."

Jeg blev overrasket over, at Jasper med få linjers input kan føre til et så velskrevet afsnit. At starte et indlæg op er en af mine udfordringer og nu kunne Jasper gøre det på 2 minutter. Virkelig smart!

Men Jasper er ikke bare en overskrift eller et værktøj til at generere et indledende afsnit. Dette værktøj kan hjælpe dig med hele skriveprocessen fra start til slut. Du skal blot indtaste, hvad du vil skrive om, og Jasper giver dig en liste over relaterede emner, som du kan vælge imellem. Derefter hjælper Jasper dig med at konkretisere dine idéer og producere et færdigt stykke indhold.

Jeg var imponeret over Jasper. Dette værktøj har potentiale til at revolutionere content marketing, som vi kender det. Med Jasper kan alle producere indhold af høj kvalitet uden at skulle bruge timevis på at skrive og redigere.

Selvfølgelig vil et menneskeligt håndværk altid kunne noget helt andet. Men hvis du har svært ved at komme i gang eller hvis du har kort tid, er Jasper bestemt værd at overveje.

Jasper på to minutter om Google ads

Hvordan ser det så ud, når man bruger Jasper? Her er et eksempel, hvor jeg sætter Jasper til at skrive en smule om Google ads på under 2 minutter.

>> Se mig bruge Jasper.

Start med en gratis prøveperiode (det gjorde jeg)

Og se selv, hvordan Jasper kan hjælpe dig med at skrive bedre indhold hurtigere. Du vil måske blive overrasket over, hvad Jasper kan gøre.

Jeg testede Jasper på et par forskellige emner og var imponeret over resultaterne hver gang. Uanset om du har svært ved at komme i gang eller mangler tid, er Jasper bestemt værd at overveje. Med en gratis prøveperiode er der intet at tabe. Så hvorfor ikke give Jasper en chance?

Her er et link til en gratis prøveperiode med 10.000 ord eller klik på billeder herunder. Du kan bruge de 10.000 ord til at teste med og se om det virker for dig. Du skal dog opsætte med dit kreditkort, men du kan altid fjerne det igen.

Spørgsmål jeg altid får

Her er et par spørgsmål, som jeg typisk får og mine var hertil. Smile

Virker det på dansk?

Ja. Det fungerer fantastisk for mig, har skrevet +25.000 ord på et par dage om alt fra digital marketing (meget højt niveau), bolig, investeringer og endda brugt det til at bygge en vision, mission og kernefortælling for et nyt selskab. 

Hvad koster det?

Den billigste pakke koster $29, men deres Boss Mode, som har en masse fordele koster $59 og kommer endda med 50.000 ord., hvilket er meget value for money.

Hvad kan det bruges til?

Jeg bruger det til blogindlæg, opslag til sociale medier, at få peppet en tekst op, få inspiration og hjælp til at skrive en god tekst og meget mere.

Hvad kan det ellers?

Du kan bruge Jasper commands, hvilket er en gamechanger. Prøv at se en video her om det. 

Hvad er dine tanker om AI-tekstforfatning? Har du prøvet Jasper eller et andet lignende værktøj? Jeg vil meget gerne høre dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kristian skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere