Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Krifa Erhverv Fantastisk – uden sikkerhedsnet

Fantastisk – uden sikkerhedsnet

2.414 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 January 2017

Trommehvirvler og tilbageholdt åndedræt. Trapezkunst i verdensklasse. Halsbrækkende numre hvor artister flyver gennem luften. Et enkelt fejlgreb kan være katastrofalt. Men det er vel cirkus – derfor intet sikkerhedsnet.

I min verden giver det ikke mening. Jeg vil fornøjes ved at se stor artistkunst på et højt niveau. Det skal være fest og glæde. Men hvis det går galt – ja, da slutter festen. Artisternes evner bliver ikke mindre af at der er et sikkerhedsnet eller en sikkerhedsline som griber hvis det går galt. At ”vise sig” – uden sikkerhedsnet – er i min verden dumt!

Du skal (formentlig) ikke starte selvstændig virksomhed som trapezkunstner. Alligevel er det i min verden vigtigt at have et sikkerhedsnet. Hvis min selvstændige virksomhed ikke går og jeg bliver nødt til at ophøre, hva’ så? Vigtigt at der er et sikkerhedsnet. At der er noget at leve af.

Et medlemskab af en A-kasse kan være dette sikkerhedsnet. Ja ”kan være” – for undersøg det lige inden du starter op. Det kan have stor betydning hvordan du starter, hvem der deltager, ejerskab, selskabstype og meget mere. Noget åbner døre, andet lukker. Ofte kan din virksomhed dog tilpasses, så den passer ind i A-kassereglerne. Det er vigtigt at være bevidst om at din virksomhed kan tilpasses til gældende lovgivning; men vi kan ikke ”tvinge” lovgivningen til at tilpasse sig din virksomhed.

Undersøg derfor inden du starter op om dit sikkerhedsnet er intakt. Om ikke for din egen skyld, da for dine nærmeste. Mon ikke kæresten sover bedre om natten, hvis han/hun ved at der også er råd til at leve, når du har levet din drøm ud!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jan skriver Skriv dig op