Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Lars fortjener julerap i røven

9,104 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 December 2014

Jeg fik i dag en mail fra mit økonomisystem med overskriften ”Du fortjener et juleknus.”

Mailen handler i starten om, hvor dejligt det er at få knus af sin familie i juletiden, og at mit økonomisystemet også gerne vil give mig et knus – altså i form af noget rabat.

Men der er selvfølgelig betingelser tilknyttet.
For at få rabatten skal jeg sende deres ”knus” videre til mine kontakter i mit netværk. Så kan de skifte økonomisystem med rabat, og jeg kan få rabat. Argumentet er, at man ikke kan få et knus uden at give et knus.

Det hele er underskrevet af en Lars, som jeg aldrig har mødt.

Men Lars fortjener ikke noget juleknus.

Han fortjener at en iskold kindhest og en tur over Julemandens knæ.

Og det gør han af to grunde.

  1. Det er sandt, at man ikke kan få et knus uden at give et knus. Men ideen er jo netop at man giver knuset uden bagtanke om at få noget igen – og at man får knuset igen af den, man giver det til. Hvis knuseargumentet skulle holde, skulle jeg altså give et knus tilbage til mit økonomisystem. Jeg har derfor sendt en mail til mit økonomisystem, hvor jeg tilbyder dem en tilsvarende rabat på ydelser, som de køber hos mig. Desuden tilbyder jeg en tilsvarende rabat til enhver af deres kunder, som de henviser til mig inden for den samme frist, som de selv har stillet i deres knusekampagne. Se det er et ægte gensidigt knus.

  2. Hvis jeg sender deres mail videre, bryder jeg Markedsføringslovens §6 om uopfordret henvendelse. Om jeg selv eller mit økonomisystem vil være den skyldige i forseelsen er jeg ikke 100% sikker på. Men jeg ved præcis, hvordan mine kontakter vil opfatte det. De vil opfatte mit ”knus” som det, det er – nemlig spam.

Så Lars fra mit økonomisystem fortjener ikke noget knus. Han sender mig spam forklædt som en venlig julemail. Han tilbyder mig rabat, hvis jeg vil bryde Markedsføringsloven på hans vegne. Og han opfordrer mig til at stille mig selv i et dårligt (jule-)lys over for mine kunder og samarbejdspartnere.

Næh, Lars fortjener ikke noget juleknus. Han fortjener et kraftigt julespark over skinnebenet fra et agressivt rensdyr, og hvis ikke Aminos regler havde forhindret mig i at skrive, hvilket økonomisystem jeg bruger, havde han fået det nu.

Jeg beholder mit økonomisystem af én grund. Dette system er min revisors foretrukne, og jeg er afhængig af min revisor. Ellers havde denne nedladende spammail fået mig til at skifte i dag.

Schmmmmok. KATJOWW, puffff !!!! til Lars.

Glædelig jul til alle I andre.Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Hans skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere