Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Kim Kampp fra House of Visions Sæt en milepæl for dig selv og andre

Sæt en milepæl for dig selv og andre

1.318 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 December 2009

Kim Kampp´s Julekalender 24. december

I denne juletid er det en god tradition at fortælle historier om mangt og meget, så i traditions tro vil jeg indlede min sidste blog i min Julekalender med en historie.

Det umulige er ofte det uprøvede

”What is now proved was once impossible” William Blake (1757-1827 British poet and artist)

Tror du på, at det er muligt for dig at blive lykkelig og succesfuld i alle områder af dit liv og herigennem sætte en milepæl for dig selv og andre.

Historien har vist os det mange gange, her et eksempel på at gøre det umulige – muligt:

Roger Bannister gjorde det den 6 Maj 1954.

I flere årtier før denne dato var det normalt kendt, at det var umuligt at løbe så hurtigt at man kunne komme under 4 minutter på en mile (ca. 1,61 km.). Mange mente at hvis man gjorde dette, ville ens hjerte eksplodere!

Roger Bannister var ikke overbevidst og mente sagtens at dette kunne lade sig gøre, og beviste sin påstand den 6 Maj. 1954. Det utrolige er ikke at Roger Bannister kunne løbe så hurtigt, men at året efter havde 37 personer gjort ham det efter. 2 år efter havde i alt 300 løbere brudt denne umulige rekord!

Roger Bannister er ikke det eneste eksempel på dette fænomen og du kan sikkert også finde lignende eksempler på en eller anden facon i dit eget liv. Hvis du tror noget er umuligt vil det højst sandsynligt også forholde sig således. Modsat vil det være hvis du ændrer din måde at betragte, opleve og se ting på – vil du lige pludselig finde et ocean af muligheder i din dagligdag og dermed føre det muligt at blive lykkelig og succesfuld i alle områder af dit liv.

Øvelse:

Husk på, at hvis du ønsker noget med hele dit hjerte og sjæl er det fordi du skal have det.

Ovenstående beskriver dette ”sælsomme” fænomen, at hvis du følger din egen tro på dig selv og dine drømme vil alt omkring dig støtte dig, og de udfordringer du skulle møde på din vej blot være for at lære, udvikle og i sidste ende hjælpe dig på vej.

Skab og udvikle din urokkelig tro på din egen person og evne til at nå dine mål, fordi det er den eneste løsning, alternativet vil altid være en dårligere løsning.

Glædelig Jul og håber i får en super god aften

Keep Swinging

Kim Kampp

I kampp´ens hede #47

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op