Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Kim Kampp fra House of Visions “The NEW law of attraction” - Den Største Hemmelighed

“The NEW law of attraction” - Den Største Hemmelighed

1.473 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 May 2009

I det sidste stykke tid har jeg hørt en masse om den velkendte bog og DVD “The Secret” - "Tænk positivt!". Den velkendte bog og DVD “The secret” er baseret på “The law of Attraction” og omhandler positiv tænkning. Mere konkret - hvad du synes du tiltrækker, hvilket argumenterer for positiv tænkning! Mange oplever dog ingen effekt af dette, og hvorfor så det. Det er jo en naturlig lov, som det beskrives i bogen/DVD´en. 

Selvom mange benytter sig af coaching, målsætningsskemaer, går til latterkurser o.l., synes det for mange at være uden effekt, og det store spørgsmål er så hvorfor. Nøglen til det ligger ikke i, at læse en bog og blot føle sig motiveret. Dette er ligesom at tage et varmt bad, først er det varmt og dejligt og en halv time efter, begynder det at føles koldt. Nøglen er derimod at være konsekvent og vedholdende, som så meget andet her i livet. “The law of attraction” kræver, at man bevæger sig i den retning man inderst inde føler og ønsker, hvilket kræver, at man først og fremmest ændrer sig selv, og det set i forhold til at være motiveret udgør en kæmpe forskel!.

Mange lader sig foranledige til at tro, at hvis de bruger fem minutter om dagen eller en time ved udgangen af året til at tænke over, hvad de ønsker, samt udfærdige diverse positive tilkendegivelser, vil det skabe de resultater man ønsker. Tænk tilbage på dine 5 sidste nytårfortsætter og resultatet herunder, og du har svaret!. I mange tilfælde resulterer det blot i, at man bevæger sig længere væk fra målet. Man begynder at føle sig bekymret, overvældet, bange og usikker og spekulerer på, hvorfor resultanterne ikke kommer!

Selv om motivation og bogen helt sikkert har sin berettigelse, er det endnu vigtigere, at starte med at ændre sig selv konsekvent hen imod den retning, man ønsker og føler sig tilpas med – skabe sit nye jeg. Hvis du vil tiltrække noget, skal du også føle, det du tænker. Et gammelt ordsprog i salgsbranchen er, at man skal tro på det, man sælger. Jo mere du tror på dig selv og din person stemmer overens med det, du vil, - det mere vil du tiltrække

“The law of attraction” kræver, at man bevæger sig fra tanke til handling. Snarere end blot at tænke og føle, hvad du ønsker at være og har. Bliv den person du vil være, i stedet for at tænke den person du vil være.

Forskellen mellem at ønske og gøre er enorm, men heldigvis forholder det sig sådan, at når du tager det første skridt vil det typisk lede til det næste, hvis dit ønske om at være er stærkt nok.

I kampp´ens hede #14

PS. Læs mere på http://www.kimkampp.com/blog

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op