Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Sæt dit kryds på EB eller BT

1.409 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 May 2009

Hvor blev politikkerne af?

Alt i mens jeg sidder her og læser ”Organisationel Behavior” på mit MBA studie og prøver at dygtiggøre mig i den gamle X-generation og den nye Y-generation, med tanker hen på hvilken generation jeg selv passer ind i årgang 73, og om der måske burde være en generation, der skulle kaldes generation Z - ved jeg ikke, nå men jeg skal nok lære det.

Undervejs i min læsning og skriveri følger jeg lystigt med i debatten i de forskellige aviser vedrørende arbejdernes røde kampdag 1. Maj. Nu vil jeg ikke trætte den gode læser om, hvorvidt fagforeninger har deres berettigelse eller ikke, selvom det nok er et emne at tage op for den nye generation Y, som et alternativ til at drømme sig hen i bajer og solskin i fælledparken.

Nuvel, min tanker går dog på politikkerne og mig selv, da jeg fra skolebænken lærte at politik var baseret på ideologier og værdisætning i samfundet og dennes grupperinger. Men, ak ak det ser man ikke meget af i dag, politik i dag er så populistisk, at man lige så godt kunne sætte sin stemme på EB, BT eller et af de større dagblade, da det ville give en væsentlig større indflydelse.

Nu når alle kridter skoene til et fremtidigt valg kunne det være dejligt med et par nye partier renset for semi kendte personer, der gerne vil have mere end deres månedlige 15 minutter i tv, som vi så sidst i ”alliancen”, eller hvad det nu endte med at blive..!!

Opråb til alle iværksætter eller ivrige politikker, der er et marked derude af hvileløse vælger, der snart ikke ved hvor de skal stemme, da pointen med det bliver mindre og mindre for hver 1. Maj. Lav et nyt parti med en fasttømret ideologi og et fuldendt parti program og ikke kun et par politiske punkter, der nærmest hører en komedie til. - Sjovt nok var det sidste parti der måtte opdatere deres partiprogram for at være fuldendt til en eventuel regering SF, men okay det var vel også på tide, at de fik en holdning til retspolitikken!!.

I kampp'ens hede #13

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op