Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

TÆNK BLÅT

1,164 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 March 2009

De fleste tænker grønt i dag i en eller flere anledninger, men ganske få tænker blåt. Dette gælder både investeringsmæssigt og vedrørende den globale velværd som helhed, men kan med andre ord slå to fluer med et smæk, hvis man begynder at tænke blåt.

Privatpersoner og virksomheder er nødt til at forstå, at vandforsyningen som vi har og benytter os af i dag står overfor en stor krise.

I 2025 vil to tredjedele af verden stå over for alvorlig vandmangel, herunder eksempelvis et flertal af de amerikanske stater.

En række virksomheder har allerede taget skridtet til at afstive leverancer og dyrke bevidstheden.

Coca-Cola Cola besluttede i sidste uge at bruge $ 30 millioner til at støtte rent vand projekter i hele Afrika. Selskaber er begyndt at indse, at der snart ikke vil være vand nok. De fem største virksomheder indenfor læskedrikke, bruger eksempelvis ligeså meget vand som hele verdens befolkning. Nestle´s bestyrelsesformand udtalte sidste år, at der ikke vil være vand nok til at producere alle de fødevarer, vi har brug for.

Så hvis du vil slå to fluer med et smæk vil et godt tip være at begynde at finde de firmaer, der beskæftiger sig med vand produktion, samt at vi selv som person, begynder at tænke ligeså meget blåt som grønt. Vand er stadigvæk grundsten i alt lige fra vores blå planet til os selv som person.

Mange Blå tanker

Kim

I kampp´ens hede #7

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Kim blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere