Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Fyr din Chef

1,148 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 March 2009

Gode folk koster penge, dette synes at være begrundelsen for høje lønninger på direktionsgangene verden over og ikke mindst i Danmark, hvilket jeg kun kan eftergive. 

Problemstillingen ligger dog i, hvorledes man sammensætter disse lønninger.

Personligt elsker jeg når fok tjener en masse penge, og at det går dem godt. Da jeg fundamentalt mener, at succes smitter. Dette kan vi ikke få nok af det..., - end ikke i jantelovens hjemstavn.

På den anden side, har jeg svært ved, at se hvorfor topchefer m.m. for større virksomheder, som er afhængig af statslig støtte, forskellige hjælpe pakker o.l. samt virksomheder, der generelt klarer sig rigtig dårligt kan præstere større lønstigninger.

Lønnen på alle niveauer skal være reguleret ud fra den indsats, der ydes til virksomheden både i opgang og nedgangs tider, dette er dels det eneste ansvarlige og tænk over det. - Hvad er alternativet, det og de resultater vi er præsenteret for i dag !!!.

Gode folk koster penge, men ingen er uundværlige. Det er i nedgangstider, at virksomhederne skal bevise, at de kan tjene penge og ikke i opgangstider, fordi igen hvad er alternativet, det vi ser i dag eller...

God weekend..

Kim

I kampp´ens hede #6

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Kim blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere