Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Rigdom er en selvfølge

1,224 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 February 2009

Så blev der lige tid til en lille lørdags "hymne" - inden vi går en ny måned i møde.

Er der en forskel på rigdom, eller er det kun defineret ud fra at være finansiel uafhængig. Finansiel uafhængighed er en økonomisk tilstand, som kan opnås, hvis man følger de rigtige økonomiske strategier og retningslinier. Rigdom eller det at føle sig rig kommer ved at opleve en kontant følelse af overskud. En følelsesmæssig styrke og taknemmelighed for alle de privileger vi har, og muligheden for at kunne nyde disse samt være og gøre så mange ting her i livet.

Mange mennesker behersker ikke dette, fordi de kun ser det udfra et pengemæssigt synspunkt. Hovedparten af den succes vi oplever i livet stammer fra ens mentale tilstand, og kun en mindre del fra de rigtige økonomiske mekaniser og strategier. Du kan lære de rigtige strategier, mekanismer, værktøjer og investerings muligheder m.m., men hvis du ikke indeholder den mentale del vil du aldrig opleve en vedvarende rigdom.

At skabe en mental rigdom starter med at forstå, hvilke forhindringer der er. Den første og største forhindring vi alle oplever er at kunne tro. De fleste af os oplever, at vi har udviklet en række måder at tænke på, som ikke støtter os:

”Jeg har ikke tid til at lære dette”, ”Dette er alt for besværligt”, ”Jeg fortjener ikke at være rig”, ”Jeg tager fat på det om en måneds tid, når jeg lige har ...”Jeg kan ikke kontrollere fremtiden”

Hvilke måder at tænke på har du udviklet for dig selv....!

Hvilken tro har du på dig selv og din fremtid som støtter dig: ”Hvad jeg kan se, føle og måle kan jeg forhold mig til”, ”Mulighederne kommer hvis jeg fokuser på dem”, ”Jeg kan alt hvad jeg sætter mig for” Eller måske føler du dig allerede rigtig rig og velhavende, fordi de allerede føler dig taknemmelig over alle de ting du allerede har: Følelsesmæssig, familiemæssigt, venner, job, karriere din hverdag etc.

Hvis ikke! Er det helt gratis at begynde at tro - Krise eller ikke Krise.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Kim blogindlæg Skriv dig op