Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Personlig branding

1,712 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 February 2009

Hvor vigtig og hvor ubetydeligt – profiler på dating sites, profiler på facebook, myspace o.l. synes at blive ligeså essentielt i forhold til ens egen person som at profilere sig igennem tøjstil, boligindretning, job m.m..

Måske skal det ses ved den stigende mobilitet og fleksibilitet, der gør sig gældende i samfundet, hvor folk kan arbejde hjemmefra, i udlandet, i forskellige jobs, have mange dates, venner m.m . – Hvorunder ens person ikke kun er betinget af sin profession ellers status, men ligeså meget om variationen i ens liv og ens bekendtskabskreds herunder.

Om denne forlængelse af sig selv er bastant og kommet for at blive - som nogen diskuterer, eller hvorledes den vil udvikle sig er en interessant diskussion.

Vigtigheden og ærligheden i at gøre noget ud af sig selv online / offline, da det i bund og grund vil ende i en form for manipulation, hvilket i princippet er i orden, da det for de fleste kun drejer sig om behovet for at socialisere sig eller ”netværke” med andre på en behørig måde, dog så længe at en hvis ærlighed bibeholdes.

I kampp´ens hede #1

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Kim blogindlæg Skriv dig op