Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs IT-Entreprenøren's tanker og ideér 3 nemme måder at få tilbagevendende besøgende

3 nemme måder at få tilbagevendende besøgende

601 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 October 2018

Hvordan får I tilbagevendende besøgende?

Når en kunde bestiller et produkt eller kommentere på ens hjemmeside, er det altid en dejlig bekræftelse på at man tilbyder noget som andre er interesseret i.

Endnu bedre ville jo være hvis kunden eller den besøgende vender tilbage og bestiller et nyt produkt, men hvordan sørger man for at ens besøgende vender tilbage mere end en gang. Der findes nogen gode metoder. Disse metoder vil jeg dele med Jer her.

Når kunderne allerede har lagt et køb hos Jer, har I ydet en god service, haft en god pris, er chancen for at de vil købe igen større. Derfor er det vigtigt at gøre opmærksom på Jer selv, når I får nyt produkter eller tilbyder en ny service på Jeres hjemmeside.

For de dovne, har jeg lavet en youtube video

Få besøgende fra Social Media

Få besøgende fra Social Media

Sørg for at Jeres besøgende bliver inviteret til Jeres Facebook side, LinkedIN, Youtube eller hvilken Sociale Medier I nu end benytter.

Dette kan gøres på flere måder, enten i fakturamailen fra Jer, en opfølgende mail op til 1 uge senere, hvor I beder kunden om at give en bedømmelse på enten Facebook eller en af de andre Social Media platforme I benytter Jer af.

Lav et par direkte links i mailen til Jeres Sociale Media sider og gerne at de giver en karakter eller en bedømmelse. Det ser altid godt ud på ens Social Media sider at der er nogen kunder der er vendt tilbage og har rost Jeres produkter og ydelser.

 

 

Nyhedsbreve til dine tilmeldte

Nyhedsbreve til dine tilmeldte

Endnu et godt værktøj til at få tilbagevendende kunder er nyhedsbreve. Der er flere måder at indhente mailadresser til Jeres nyhedsbreve, allerede når de besøgende kommer ind på Jeres hjemmeside første gang kan du ved hjælp af f.eks. en Popup boks tilbyde dem at tilmelde sig Jeres nyhedsbrev.

Nu ved jeg godt hvad I tænker “Jeg hader popup bokse“, faktisk har en undersøgelse vist at man får 20 gange flere mailadresser i sin nyhedsbrevsliste end hvis man gemmer tilmeldningen nede i bunden af ens hjemmeside… så kan I tænke hvad I har lyst til.

20 gange flere mails er bedre end 20 gange mindre.

Jeg personligt benytter mig af Mailchimp, det er nemt og er gratis til de første 2.000 tilmeldte, eller op til 12.000 nyhedsbreve om måneden. Det er nemt at tilmelde sig, samt tilføje det til ens hjemmeside.

Jeg benytter mig af en Plugin ved navnet Hustle til at lave en fin og brugervenlig popup boks på mine hjemmesider.

 

 

Push Notifikationer på alle platforme

Push Notifikationer på alle platforme

Hvad er det nu for noget? I kender det godt på Jeres mobiltelefoner, de forskellige apps kommer med f.eks. en vejrmelding eller en nyhed fra DR Nyheds App’en. Det samme er kommet til de forskellige browsere, Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge m.fl.. Man kan få disse browsere til at komme med Push Notifikationer på ens skærm, også selvom ens browser måske er lukket.

Disse tjenester er ret ukendte for mange hjemmesideejere, men ret effektive og nemme for brugerne at tilmelde sig. Når en besøgende komme ind på ens hjemmeside får de tilbudt helt automatisk at få notifikationer fra denne hjemmeside. Tillader man dette, så kan man som hjemmesideejer sende direkte beskeder ud til ens tilmeldte, det kan være når man har skrevet et nyt blog indlæg eller hvis man har en spændende kampagne på ens webshop.

Her bruger jeg OneSignal sammen med deres plugin til WordPress. På den måde kan mine besøgende få direkte besked når jeg lægge et nyt blog indlæg op på hjemmeside eller hvad jeg nu ønsker de skal oplyses om.

 

 

Skal I have hjælp med at komme i gang?

Sidder I fast og mangler hjælp med at komme i gang med Digital Markedsføring, så vær ikke bange for at smide en kommentar eller smid en mail. Så kan vi se på ikke jeg ikke kan hjælpe Jer på vej.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Slettet blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere