Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Katrine Naustdal fra Eniro Smid noget AdSense på og ryk op i Google indexeringen!

Smid noget AdSense på og ryk op i Google indexeringen!

3.502 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 September 2011
Blev inspireret af et andet indlæg på Amino hvor ranking blev diskuteret. Det var følgende udsagn der opfangede min interesse:
”Du risikerer at ende i kategori med de dårlige linkkataloger. En måde at undgå dette på er ved at smække adsense-reklamer på siderne (3 blokke med 3 annoncer). På den måde vil Google hæve dig op i resultaterne, da de jo så også tjener på din side.....”
Dette stemmer ikke.  AdSense har ingen indflydelse op om man bliver rykker op i systemet.  Se her, hvad Matt Cutts forklarer om emnet.

I teorien skal der kun være AdSense på sider der giver værdi for brugere, og som annoncører har interesse af at være på.  I praksis så ser man mange sider med ”scrapet” indhold der kun er lavet for at smide noget AdSense på og misbruge AdWords annoncørene.   Dette Made for AdSense (MFA) problem har været kendt længe. AdSense er en nem og god måde at tjene penge på, og det siger sig selv at mange prøver at misbruge dette.  Da AdWords er det produkt Google pt. tjener mest på er der ingen grund til at holde hånden over et website, eller rykke dem op i systemet,  fordi de bruger AdSense.  

Så til alle jer derude der har AdSense på siden… I er ikke fredet! Hold jer til retningslinjerne, som f.eks. “family-safe” tommelfingerreglen, hvis I er glade for produktet og vil blive ved med at tjene penge på AdSense

Hvis I så vil op i de organiske resultater, som alle i princippet gerne vil, gælder det stadig at man skal have en side med godt, unikt og relevant indhold, have relevante indgående links, samt en god tilstedeværelse på de sociale medier.



Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Katrine skriver Skriv dig op