Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs KasperMFriis.dk Hey – har fået en god idé!

Hey – har fået en god idé!

1.547 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 January 2017

Hej alle – mit navn er Kasper, og jeg har fået en god idé. Desværre savner jeg en partner, eftersom jeg ikke selv kan finde ud af at programmere en app. Hvis du kan stå for appen og arbejde 80 timer ugentligt, så vil du få 10% af virksomheden – og jeg selv vil arbejde et par timer om ugen. Send en mail, hvis du er interesseret. Jeg lover, at min idé er god, men jeg vil ikke sige den.

 

Nej, naturligvis er dette ikke seriøst. Dog afspejler det den holdning, som mange har, når de får en god idé. Mange – også her på Amino – efterspørger en partner, der kan programmere en app eller et website til deres idé, som de ikke selv er i stand til. Og naturligvis er det ikke altid, at man kan udføre det hele selv; men det hele handler er et spørgsmål om måden, hvorpå du henvender dig til andre og efterspørger en partner. Ydmyghed, ydmyghed, ydmyghed. Smile1

Men hvordan finder man en udvikler?

 Skal du finde en partner, som kan programmere det, du ønsker, så bør du gøre et stykke arbejde inden. Kommer du blot med en idé til en programmør, så har jeg på fornemmelsen, at du vil blive grinet ud af mødelokalet. Derfor har jeg 3 tips, som jeg vil give videre til dig, der leder efter en udviklingsekspert, der kan hjælpe dig med din idé:

  1. Byg en prototype

Skal du f.eks. lave en app, så er det ofte anbefalelsesværdigt at bygge en prototype. Og det kan gøres på mange måder. ”Jeg kan ikke finde ud af at programmere,” tænker du måske. Men det kan du lære – flere har lært sig selv at programmere gennem bøger, hjemmesider og meget andet. Og ja, det kan godt være, at det, du laver selv, ikke bliver fuldstændig perfekt, men det er ikke det, som det handler om. Det handler om at tage et skridt fra idé til konkret produkt.

  1. Test, test, test!

Når du har din prototype, kan du begynde at teste markedet. Du kan finde ud af, om folk overhovedet gider betale for dit produkt eller din service. Skal du sælge til større firmaer (B2B), så begynd kontakten med de firmaer, du vil handle med i fremtiden. Så kan du fornemme, om produktet har interesse. Ydermere kan du komme i kontakt med grafikere, SEO-eksperter, leverandører og meget andet. Det handler om at gøre forarbejdet.

 

  1. Find en partner

Har du gjort de ovenstående trin, bliver det meget nemmere at finde en udvikler, der kan gå med og sørge for, at din idé bliver til en succesfuld forretning. Nu har du bevist, at der er et marked for din idé, at folk er interesserede, og at du vil gøre et stykke arbejde. Men alligevel husk ydmyghed; en udvikler kan udvikle en app uden dig, men du kan ikke udvikle en app uden udvikleren. Det er min huskeregel. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kasper skriver Skriv dig op