Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Puha...Får renset lidt ud i mine tanker.

840 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 December 2008

Hvor er det egentlig svært at skrive en blog. Synes jeg. Jeg har så mange tanker og ideer, det er straks værer at få dem ud af hovedet.

Birgit gav mig jo nogle opgaver udover at skrive mine svage og stærke sider ned. Jeg skal have alle mine tanker ned på papir, for så er der plads til at de mere"kedelige" kommer frem, såsom regnskab,lagerstyring, pakning og forsendelse.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Det er bare nemmere sagt end gjort.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Jeg har været ude og købe et ringbind med en masse faneblade og er begyndt at få skrevet en del af mine tanker ned og sat ind under den rigtige kategori. Det er er rar føelse, og Birgit havde SELVFØLGELIG ret. Hun er en klog kvinde.Big Smile

Jeg har den sidste tid gjort mig rigtig mange overvejelser om både det ene og det andet.

  • Hvilken bank skal jeg vælge? Er blevet rådet til at vælge en af de størrere banker : Nordea, Danske bank eller jyske bank. Jeg har Danske Bank nu.                                                                                              Hvilke krav har jeg til banken?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Jeg har ikke den store lyst til at  blive i min nuværende bank, og hvis jeg gør skal jeg i hvert fald have en anden bankrådgiver.                                                                                                                                          Min nuværende bankrådgiver stoler tydeligvis ikke på mig, hvilket hun faktisk ikke har nogen grund til.                                                                                                                                                                                        Jeg har altid holdt mine aftaler, desværre kan jeg ikke sige det samme om hende.
  • Webshoppen: hvilken løsning skal jeg vælge? Og hvilke krav har jeg til en webshop? Ret svært at svare på da jeg aner absolut ingen ting om sådan noget. Jeg er glad for jeg har min mand, han ved da lidt mere om emnet. Også hare jeg min søster som er uddannet webdesigner og hendes mand der er programmør. Har planer om at snakke sammen med dem når vi er kommet forbi jul og nytår. Også en hel masse andet computer halløj som jeg intet aner om. Ved kun at jeg trænger til en ny bærbar. Den jeg har kan vist ikke længere kaldes en bærbar for batteriet aflader ret hurtigt. Tongue Tied
  • En af mine bekendte inde for livemiløet kom med ideen om at jeg skulle lave en "gør det selv" hjemmeside for liverollespiller og hele tiden sørge for at linke til min webshop. Divs ligge nogle nemme syvejledninger op og skriver at materiale til at lave det og de færdigeprodukter kan købes på dunkelskov.dk. Jeg synes faktisk at det er en rigtig god ide. jeg skal bare finde ud af med mig selv hvor højt jeg vil priotere den. Om den skal startes op samtiddig med dunkelskov eller efter. Fordelen ved sådan en side er at jeg må linke til den på utrolig mange rollespilsforeningssider hvor jeg ikke må linke direkte til webshoppen. Hvad syns i?
  • PR- Reklame. Mund til mund er ret vigtig inde for liverollespilsmiljøet. I                                                                                                                                                                                                                                           deer som: tager ud med en bod til scenarier og conner. Sponsorer scenarier med nogle kostumer eller lign som de kan bruge eller udlove i en konkurence. Rabat.                                                                     De fleste scenarier har et kostumekompendie, min kloge bekendte fra før foreslog mig at jeg skulle henvende mig til de forskellige arrangøre og lave et samarbejde om at jeg laver kostumer der passer til deres kostumekompendie  og de anbefaler det min webshop til dem der skal deltage til scenariet. Evt. lave en aftale med dem om at arrangørgruppen forhåndsgodkender kostumer, så deltagere til scenariet er sikre på at de kostumer de køber hos mig er forhåndsgodkendt og derved ikke vil bliver afvist inden spilstart.                                                                                                                                                Ret surt at skulle finde et nyt kostume når det man evt har brugt 2000kr på bliver afvist. Rollespiller betaler gerne flere tusind kroner for noget tøj som de måske kun skal bruge i en weekend også evt. aldrig vil komme til at bruge igen efter . For dem er det vigtigst at deres spiloplevelse bliver komplet og optimal hvilket et fedt kostume er med til.
  • Regnskab.                                                                                                                                                                                                    
  • Kurser. Ved at mit lokale erhvervsråd afholder kurser løbende. Aner intet om moms og skat.
  • Hvilket beløb skal mit startbudget lyde på? Skal have lager/produktionslokaler, et varelager, inventar til lager og kontor, maskiner til produktion og meget meget mere. Har flere lange lister i min mappe. 
  • Sprog. Jeg er elendig til fremmedsprog. Jeg kan tale Engelsk nogenlunde og tegnsprog. Men skrive engelsk kan jeg ikke. Jeg skal også have fundet en der kan være korekturlæser for mig for jeg er ikke god til at stave og jeg indrømmer det gerne. Har blandt andet et problem da der er nogle stofmønstre fra Burda som jeg gerne vil sælge, men kan jo ikke tysk, kan kun forstå meget lidt og deres hjemmeside er på tysk. Så jeg aner intet om hvordan jeg bliver forhandler, har desværre ingen der har mere end skoletysk i min omgangskreds.

Jeg har selvfølgelig meget meget mere i min mappe. Er en stor tilhænger af lister, og har rigtig mange lister. Det er en af mine stærke sider at jeg kan være utrolig organiseret. -Når jeg vil-  Jeg er selvfølgelig også stædig som bare f...... Stick out tongue                                                             

Men jeg har ogs fundet ud af at det ikke altid er godt at strukturer alting, nogengange er det godt med lidt rod, altså kreativ rod.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Karina skriver Skriv dig op