Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Lidt af hvert! Hvorfor må vi ikke sende mails?

Hvorfor må vi ikke sende mails?

844 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 October 2015

Nu stiger portoen til 19 kr. for et A-brev - det er snart billigere selv at starte bilen og køre posten ud Wink Godt nok stiger B-breve "kun" med en krone. Når virksomheder, men specielt iværksættere, skal have kunder, ja så er en af måderne at sende et brev, eller en mail. Et brev koster minimum kr. 10 og der skal bruges papir. Papiret skal produceres, træer fældes og kemikalier anvendes, papiret transporteres, købes af iværksætteren der printer brevet, kommer det i en konvolut, det hentes af en bil og bringes ud med bil, knallert eller el-cykel.  Alternativt skrives en mail, der trykkes på knappen og den er fremme - hurtigere, billigere og meget mindre miljøbelastning.

Problemet er bare, at det ikke lige er sådan at sende mails - man skal - modsat breve have tilladelse. Vi må altså gerne uopfordret kontakte vores potentielle kunder, bare vi bruger penge og belaster miljøet, men ikke med en hurtig lille mail - det hedder spam og er bare så farligt, at det må forbydesAngry Det er helt hen i vejret og kan kun skyldes manglende indsigt hos vores lovgivere eller et ønsker om at beskytte en monopollignende virksomhed. De fleste kan nok nem opsætte et spamfilter!

Vi taler om at fremme antallet af iværksættere, og ville det være en nem og hurtig hjælp at ændre den forældede og meningsløs lovgivning om spam.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere