Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Jeppe Laponnel En lille peptalk - Din vigtigste investering du kan lave er i dig selv

En lille peptalk - Din vigtigste investering du kan lave er i dig selv

2.843 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 December 2010


“The most important investment you can make is in yourself” Warren Buffet


Har du aldrig hørt at kampe bliver vundet og tabt i omklædningsrummet. Enhver sportstræner vil kunne bekræfte dette. Det handler ikke kun om det der sker på banen, når kampen er i gang. Det handler lige så meget om den kritiske tid før kampen. Det handler om attitude, og ens indre overbevisning.

Forestil dig at du er i omklædningsrummet før DIN vigtige kamp. Er du klar, eller har du set dig selv tabe – allerede inden kampen er fløjtet i gang?

Det er alt for let at miste modet omkring ens muligheder, specielt når vi hver eneste dag møder alle disse nedslående artikler om det økonomiske klima. Forleden jeg da jeg læste en erhvervsavis på nettet, lagde jeg mærke til at alle links ude til højre var om virksomheder i krise, eller folk der var gået konkurs. Yeah – hvor blev jeg peppet godt op af det.

Selvfølgelig kan du ikke ignorere nyhederne og alt det der foregår omkring dig, men det er ikke en undskyldning for at du skal holde op med at investere i dig selv, holde op med at vokse, og stoppe med at tage en risiko i din forretning.

Som jeg ser det, så er der ved at blive en større og større afstand mellem dem der giver op nu, og så dem der er fast besluttet på at få succes – lige meget hvad det kræver.

Så skal du bare beslutte dig for, hvilken side at kløften du vil være på.

Hvis du går fremad med en vindermentalitet, en hvor du siger “Ja- ok. betingelserne er ændret, men jeg er på vagt og justerer min strategi hen ad vejen – og jeg vinder til sidst”.

Det er den attitude er skaber vindere – Er du en vinder?

Vi møder alle udfordringer. Nogle virksomheder fejler, andre blomstrer. Nogle virksomheder klarer sig, men blomstrer ikke. Du skal se på din situation og beslutte dig for, om du vil være en af dem der blomstrer. Når du tager denne beslutning, så gør du dig klar til at spille den bedste kamp du har gjort i mange år. Måske din bedste kamp nogensinde.

Når du tager dette skridt – denne beslutning om at vinde, så gør det med et helt klart mål. Lad være med at holde dig tilbage og sætte målet alt for lavt. En ting er at sige at du vil vinde – en anden ting er at sige at du vinder med 5 mål.

Det kan godt være at dette mål ser ud til at være alt for langt væk, og måske endda skræmmende. Det er ikke en skidt ting hvis du føler det sådan. De mål du sætter dig skal helt gøre dig lidt bange. Det er denne usikkerhed der vil kunne skubbe dig til succes.

Hvad er det der stopper dig i at sætte dette høje mål? Er det frygten for at du måske ikke kan nå det? Hvad sker der hvis du IKKE når målet? En af de ting der vil ske, hvis du sætter målet og ikke når det er, at du i alle tilfælde har bevæget dig i den retning du ville. Du vil med stor sandsynlighed, være kommet et godt stykke nærmere din succes, i forhold til hvis du ikke havde sat dig dette mål.

Lad nu være med at bruge dette som en undskyldning for ikke at yde dit bedste, eller for at sætte et mål der er lavt og behageligt sikkert. Sæt et mål der fører dig til sejren – den store sejr.

Så her er vi – i omklædningsrummet. Tiden er inde – beslut lige nu – at du vil vinde – og beslut dig for, hvor meget du vil vinde med.

 

Jeg vil slutte af med denne fantastiske video med Al Pacino, hvor han holder en motivationstale for hans hold. Det er fra filmen ”Any given Sunday”.

Du har nok set den før – men dette klip KAN ikke ses for ofte.

God kamp der ude….

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jep skriver Skriv dig op