Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Jeppe Laponnel 3 enkle metoder til at øge din omsætning

3 enkle metoder til at øge din omsætning

9.126 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 October 2010

Vi vil nok alle gerne have en højere omsætning i vores virksomhed. Men hvordan gør vi det? Skal vi være mere på Twitter, Facebook, annoncering eller hvad i himlens navn skal vi gøre?

Det er egentlig så enkelt. Sat helt på spidsen, så er der tre ting du kan gøre for at øge din omsætning.

 

Forøg antallet af potentielle emner/kunder/leads (eller hvad du nu kalder det i din branche)

Altså de folk der besøger din webshop, ringer til dig for at høre mere, eller de kunder du laver salgsbesøg hos.  Der er masser måder du kan forbedre dette antal på. Det kan være gennem en bedre SEO, flere kundebesøg/opringninger, annoncering. You name it.  

 

Forøg konverteringen

Altså hvor mange af de ovenstående potentielle kunder du får gjort til betalende kunder. Hvis du for eksempel får 10 besøgende i din "butik", men kun sælger til en af dem - ja så har du en konvertering på 1/10 - altså 10%.

Hvis du, på en eller anden måde, kan øge dette tal, så kan du øge din omsætning væsentligt. Det kan være ved at blive bedre til at præsentere dit produkt, bedre til at sælge og imødegå indvendinger, eller ved at spice dine salgstekster på websiden op. På den måde kan det være du kan komme op på en konvertering på, lad os sige 3 ud af 10 (30%) eller 5 ud af 10 (50%). Det ville være en 3-5 dobling af din omsætning.  

 

Forøg den gennemsnitlige ordrestørrelse

Priserne på dine produkter/services sætter den øvre grænse for, hvor meget dine kunder kan bruge hos dig. Lige meget hvor gerne de end vil. Er du konsulent/coach, så kan det være du skal lave en luksus VIP deluxe pakke, som dine mest engagerede kunder kan købe.

Sælger du fysiske produkter, kan du måske sælge luksusversioner af dine produkter. Eller du kan  måske lave nogle dyrere pakker af flere produkter. Det kan også være du skal tilbyde et bredere sortiment indenfor det du sælger, og måske skal du blive bedre til at sælge tilbehør/supplerende produkter. Det kan også være at man kan blive platinium medlem - eller noget helt andet.

Lad os sige dine kunder bruger i gennemsnit kr. 20.000 hos dig om året. Hvis du ved at tilbyde flere produkter, eller dyrere produkter, så kan det være du kan forøge hver kundes køb til kr. 30.000.

 

Prøv at tænke over hvilken af disse ting du lettest ville kunne gå i gang med.

Hvis du er god til at konvertere kunderne allerede, så skal du nok gå i gang med at forøge antallet af potentielle kunder.

Får du kunder nok i "butikken" men konverteringen er for dårlig - ja så er det der du skal sætte ind.

Fokusér kun på en enkelt af disse ting, og gør det helt færdigt. De behøver ikke at komme i en bestemt rækkefølge. Men tag det der er lettest for dig og som giver det bedste resultat, og begynd med det. Og fokuser på det indtil du er tilfreds, og gå så videre. Ikke før.

 

Held og lykke med det.....

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jep skriver Skriv dig op