Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mark Jensen Hvordan fungerer drop shipping?

Hvordan fungerer drop shipping?

5.603 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 August 2010

 

Jeg har før skrevet et par indlæg omkring drop shipping, hvilket rigtig mange synes var rigtig interessant. Jeg har modtaget utrolig mange mails, fra folk som har spørgsmål om hvad drop shipping helt præcist er, og hvordan det fungerer. Derfor har jeg valgt at skrive en række indlæg, der forklarer om drop shipping, og hvordan det fungerer.

Drop shipping betyder kort fortalt at du kan sælge nogle varer i en webshop, på en auktionsside, eller lignende uden at skulle have et lager. Det fungerer på den måde at man har en aftale med en ”leverandør” som simpelthen sender varerne til dine kunder, når du har modtaget en ordre. Ordrene sendes som regel ud i din shops navn, og derfor kan dine kunder ikke se at varen kommer direkte fra din leverandør.

Fordelen ved at bruge drop shipping er derfor at du har mulighed for at drive en forretning, uden at have behov for lager plads, eller have penge investeret i varer. Drop shipping er derfor en rigtig god måde at starte sin forretning på, hvis man ikke har pengene eller erfaringen til at drive en shop med et fysisk lager.

Der er selvfølgelig også ulemper ved at basere sin forretning på drop shipping, da man ofte kan få sine varer billigere hvis man køber det hjem på lager. Dertil kan man også risikere at leveringstiden er en del længere når man bruger drop shipping. Og det kan være besværligt ved ombytning af varer, og reklamationer. Derfor er det vigtigt at tage disse faktorer op til overvejelse inden man begiver sig ud i drop shipping verdenen. Det kan lyde nemt og fristende at basere sin forretning på drop shipping, men der er mere arbejde i det end man forventer.

Man kan næsten finde en drop shipping leverandør til alt. Det gælder blot om at lede efter dem, og i visse tilfælde tænke lidt kreativt. Jeg ejer longboard-shoppen som er baseret på drop shipping, at finde en leverandør af longboards uden at gå direkte til producenterne er i forvejen svært. Men at finde en leverandør af longboards, som også er interesseret i at fungere som drop shipping leverandør, er endnu sværere.

Hvis det er umuligt at finde en drop shipping leverandør af de produkter som du ønsker at sælge. Kan det være en god ide, at tænke lidt kreativt og tage kontakt til andre webshops eller butikker som sælger de produkter som du ønsker at sælge. Da det kan give den anden butik / webshop mulighed for at tjene ekstra skulle det være muligt at finde en drop shipping leverandør på den måde. Det handler derfor mest af alt om at tænke kreativt, og vise man er seriøs, så er det muligt at finde en drop shipping leverandør til næsten alt!.

Jeg håber dette blog indlæg giver dig en lindt bedre forståelse for hvordan drop shipping fungerer. Jeg vil arbejde på at skrive flere blog indlæg omkring drop shipping, da det er et spændende men også et forvirrende område.  

Tag også lige et kig forbi min blog Smile

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mark skriver Skriv dig op