Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mark Jensen Bliv klogere i udlandet

Bliv klogere i udlandet

1.195 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 May 2010

I dag skal vi snakke om det at udanne sig og bo i udlandet, det kan både være et mindre ophold på et år i high-school eller collage, eller noget helt andet.

At udanne sig og bo i udlandet lærer dig både en masse nyt, og skaber minder og venner for resten af livet, du bliver meget bedre til sproget og lærer om andre kulturer. På samme tid kan det også give dig mulighed for at se nye forretnings områder og koncepter som endnu ikke er kendte i Danmark.

 Det var blandt andet sådan at jeg lærte at kende til longboards. Her kunne jeg se et produkt som ville kunne blive populært i Danmark, jeg tog mig lidt tid til at reseache for at finde ud af om der var andre butikker i Danmark som solgte det. Det viste sig at der var allerede et større marked for longboards, men ingen butikker i Danmark og derfor købte alle longboardere i Danmark deres produkter i udlandet, og på den måde blev longboard-shoppen.dk skabt.

Jeg har selv lige afsluttet et skole ophold i Usa, og det har været det fedeste år af mit liv. Jeg har mødt nogle gode venner, og har set hvor forskellige Danmark og Usa er. Dertil er mit engelsk også blevet forbedret betydeligt, hvilket jeg allerede bruger til min fordel.

Så et ophold i udlandet, hvad enten det er udannelse, arbejde eller ligende i udlandet udvikler du dig meget som person, og skaber nogle kompetencer som er meget værdifulde for dig resten af dit liv. Så går du og overvejer at smutte væk fra Danmark i et par år, kan det kun anbefales herfra. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at smide mig en mail på mail@mark-jensen.dk

 

Se også min personlige side Her

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mark skriver Skriv dig op