Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mark Jensen Unge iværksættere - Brug din alder som en fordel

Unge iværksættere - Brug din alder som en fordel

1.203 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
19 May 2010

 

I dag skal vi snakke om hvad du skal være opmærksom på for ikke at dumme dig som ung iværksætter. At være ung iværksætter kan være hårdt af mange årsager, blandt andet har du sikkert en skole der skal passes på samme tid, så det er svært at have 100% fokus på begge ting, på samme tid, men ikke mindst er det svært at blive taget seriøst af mange mennesker, på grund af din alder.

Du er måske fristet til enten at lyve om din alder eller bare går udenom emnet når kunderne eller amino brugerne spørger dig. Men det betaler sig ikke at lyve, det er nemt for en person at finde ud af hvor gammel du virkelig er, så derfor kommer du længst med ærlighed.

Jeg har selv dummet mig og ikke fortalt min rigtige alder, da jeg frygtede at personerne ikke ville tage mig seriøst, men det har hver gang givet givet bagslag på den ene eller anden måde.  

Brug din alder som en fordel for dig selv, hvis en kunde eller ligende spørger, din unge alder kan vendes til en fordel, da de fleste kunder vil blive vildt imponeret over din alder og hvad du har har gang i, og kunden vil meget gerne hjælpe dig, og vil også fortælle vidt og bredt om dig til venner og bekendte fordi de er imponeret. Så det giver dig en stor fordel, og massere af gratis reklame.

Jeg bruger nu min alder til min egen fordel, og det virker. Jeg sælger mere, og har et langt større netværk end nogensinde før. Så med ærlighed kommer du længst :)

 

Du kan læse mere om mig, og følge mig på min personlige side HER

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mark skriver Skriv dig op