Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mark Jensen Hvorfor drop shipping er godt

Hvorfor drop shipping er godt

3.546 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 May 2010

 

Mange går med drømmen om at åbne en webshop, men at skulle investere penge i et lager skrammer mange væk. Men sådan behøves det ikke være da der findes en metode kaldet drop shipping, måske kender du det allerede.

Drop shipping betyder at du kan sælge produkter uden at have et lager, måden det fungerer på er at din leverandør sender pakken direkte til din kunde for dig i din virksomheds navn. Det betyder at du ikke skal investere i et lager, hvilket giver en masse fordele. Blandt andet behøves du ikke lagerplads til dine produkter, du kan fokusere mere på din kundeservice da andre klarer alt pakke arbejdet for dig.

At finde en drop ship leverandør er ikke så svært. Der findes mange virksomheder som har bygget deres forretning på at sælge produkter til webshop ejere der mangler drop shipping, her kan blandt andet nævnes dropshipaccess.biz, aliexpress.com og mange andre. En anden mulighed er at finde din leverandør selv, en smart måde at gøre det på, er ved at tage kontakt til nogle virksomheder eller webshops der sælger de produkter du ønsker at sælge, det kan både gøres via email eller telefon. Metoden er rigtig effektiv, og de fleste virksomheder og butikker er meget åbne ovefor ideen, da det jo betyder flere penge i kassen for dem.

Der er også nogle ulemper ved drop shipping, da du er afhængig af en leverandør skal pakke og afsende dine produkter. Dertil vælger man mange gange at  finde sine leverandører i udlandet da Danmark er for dyr, og derfor er der også længere leveringstid.

Jeg har kun gode erfaringer med drop shipping, og har både brugt virksomheder der kun baserer sig i drop shipping, men har også fundet mine egne leverandører. Drop shipping giver mig meget mere tid til at fokusere på kundeservice, og reklame for mine shops.

Hvis du har spørgsmål om drop shipping, er du meget velkommen til at sende en mail til mail@mark-jensen.dk så hjælper jeg dig gerne. Du er også meget velkommen til at tage et kig forbi min personlige side, hvor du også kan læse mere om mig www.mark-jensen.dk

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mark skriver Skriv dig op