Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Bliv kundernes ven

1.144 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 May 2010

Som shop ejer er det mange gange svært at gøre alle kunder lige glade. Måske får du en pakke sendt for sent ud, pakket forkert eller det kan være posten der dummer sig. Pointen er at der er en masse led som kan sørge for at din kundes var kommer senere end lovet eller beskadiget osv. Det er ikke alle kunder der er forstående over for dette, og du har dem hurtigt i telefonen dagligt og modtager tons af emails. Din tålmodighed bliver hurtigt opbrugt når kunden er hysterisk i telefonen, eller er grov i de emails der bliver sendt. Jeg bliver selv ret irriteret, og har mest af alt lyst til at bede personen om at klappe i, det kender du sikkert selv?.

Men kunden har jo altid ret, så det er vigtigt at være høflig hele vejen igennem…

Når der har været problemer i ordren, vil mange kunder vælge at handle andre steder og ikke anbefale din butik til andre. Derfor er det MEGET vigtigt at du får gjort kunden glad igen. En meget simpel måde at gøre det på, er eksempelvis at give din kunde et 100 kr. Gavekort på deres næste ordre, eller noget rabat på næste ordre. På den måde har du gjort kunden glad igen, og de fleste vil handle hos dig igen, både fordi de nu har ex. Et gavekort på 100 kr. At bruge hos dig, og dertil synes de pludselig at din butik er helt fair, selvom der var problemer da de handlede hos dig sidst.

Samtidig har du også sørget for at din kunde vil anbefale din butik vidt og bredt til deres venner og bekendte, da din service er så god, det er kun en af mange måde at gøre det på.

En anden god betode til at skabe glade og tilbagevendende kunder, er at følge op på dine kunders ordre med en personlig besked, hvor du takker for deres bestilling og hvis de har nogle spørgsmål er de velkommen til at ringe eller skrive, det giver kunden en ekstra godt indtryk af din butik. Hvis du ønsker at få denne kunde til at købe mere hos dig indenfor nær fremtid, kan du kreditere dem som tak for deres ordre med et gavekort på eksempelvis 100 kr. På deres næste ordre.

Metoderne er rigtig simple, og der er en stor mulighed for at du hurtigt vil skabe mange flere salg, og se mange kunder der vender tilbage på grund af den gode service og de fede tilbud.

Det koster dig måske penge hos nogle få kunder hvis de vælger kun at købe for gavekortets værdi eller under. Men langt de fleste vælger at købe for mere end værdien på gavekortet.

Så hvad du ikke tjener på gyngerne tjener du på karusellen…..

Følg mig på min personlige side  HER

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mark skriver Skriv dig op