Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mark Jensen Billigere er ikke altid bedre

Billigere er ikke altid bedre

1.762 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
30 April 2010

I dette indlæg vil jeg fortælle om hvorfor det er vigtigt ikke altid at vælge det billigste tilbud, og med råd til hvordan du sikre dig selv mod at blive snydt.

Mange kunder vælger at gå efter de billigste løsning, hvilket I nogle tilfælde desværre ender med at de bliver snydt. Især kunder der vælger at outsource til de billige / udviklings lande som Kina, Indien, Ukraine osv. Oplever at der opstår mange misforståelser, eller simpelthen bliver snydt.

Derfor er det meget vigtigt, hvis du vælger at outsouce til udlandet, at have en detaljeret kravspecifikation I samarbejde med programmøren / virksomheden der skal stå for abejdet.

Dertil er det meget vigtigt at vælge den rigtige, mange vil tilbyde utrolig lave priser hvilket mange falder for, og I langt de fleste tilfælde ender det med at du biver snydt. Dertil er det også vigtigt at lave noget reseach om firmaet eller personen.

Dertil er det klogt at vælge at betale via en escrow account hvilket sikrer dig for at blive snydt, da pengene bliver holdt af banken indtil arbejdet er udført.

Jeg har selv dummet mig med outsourcing et par gange, hvor programmøren pludselig bliver syg og ikke kan arbejde. Når du så bliver træt af at vente og forlanger dine penge retur går personen pludselig under jorden, og er ikke til at komme I kontakt med.

Det er ikke kun I udlandet du kan blive udsat for dette, men også I Danmark. Der kommer mange nye personer og tilbyder billig programmering hver eneste dag I Danmark, og mange af dem har ikke den store forstand på programmering og derfor kan de ikke levere et ordtenligt produkt. Derfor er det en god Ide at følge de samme metoder som du burde gore når du sender arbejdet til udlandet, bare for at være på den sikre side.

Den eneste du kan stole på er dig selv, at en person eller virksomhed lover dig guld og grønne skove er ikke altid rigtigt, og derfor er det vigtigt ikke at stole på nogen. Men du kan med reseach og nogle små simple regler undgå at blive snydt.

Følg mig på min blog Her

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mark skriver Skriv dig op