Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mark Jensen Find et markedsbehov og scor kassen

Find et markedsbehov og scor kassen

2.088 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 April 2010

 

Du går måske med drømmen om at starte en webshop eller lignende, og derfor har du sikkert oplevet hvor stor en udfordring det er at finde de rigtige produkter at sælge. Mange går med drømmen om at åbne en mode-webshop eller computer webshop, men realiteten er at disse brancher har alt for meget konkurrence, hvilket gør det meget svært for dig at kunne tjene penge.

Jeg startede selv en webshop der solgte computer udstyr, jeg oplevede hvor hård konkurrencen var og det var derfor minimalt hvor mange salg jeg fik igennem. Jeg valgte derfor et år efter at lukke shoppen og fokusere på andre områder.

Hvad det har lært mig, er at du skal fokusere på mangler i de forskellige markeder og det skal på samme tid være noget du brænder for. Det tager mange gange lang tid at finde dette markedsbehov, og det kræver mange overvejelser og analysering, men når du har fundet et markedsbehov vil det gøre din hverdag meget nemmere, da du ikke behøves at fokusere 110% på dine priser men i stedet for fokusere på god kundeservice og markedsføring.Et godt råd til hvordan du finder et markedsbehov, er ved at tænke på din egen hverdag. Det kunne være din hobbies, husarbejde, eller noget helt andet.

Nu skal du så lede efter mangler i markedet, det kunne være at du var interesseret i basketball, og det kunne være det er et stort problem at få basketball udstyr i Danmark.

Nu har du fundet et markedsbehov

Nu skal du finde ud af hvor mange der har interesse i dette, og som kunne være dine mulige kunder. Hvis det så viser sig at der er en stor gruppe af potentielle kunder så begynder du at undersøge mulighederne for at forhandle og importere produkterne.

Jeg har selv gjort meget brug af denne metode til at analysere markedet før jeg springer ud i et projekt, og det har hjulpet mig til at finde nogle markedsbehov som giver ordre og med meget lille konkurrence.

Jeg fandt et nyt markedsbehov

Jeg fik først øjnene op for hvor vigtigt det er at finde det rigtige markedsbehov, da jeg startede shoppen longboard-shoppen.dk. Der er en stor gruppe af longboardere i Danmark, men der var ingen butikker der solgte longboards så derfor blev de nødt til at købe deres longboards i udlandet. Da vi var i gang med opbygningen af longboard-shoppen modtog vi ugentligt mellem 3 – 7 mails fra folk der synes det var rigtig fedt da det virkelig var en mangelvare i Danmark. Før vi startede havde vi allerede omsat for 5000,- kr. uden nogen form for markedsføring.

Du kan følge mig på min egen blog, hvor jeg også tilbyder gratis rådgivning til e-handel.
www.mark-jensen.dk

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mark skriver Skriv dig op