Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om digital kommunikation.

Skab en passiv indkomst via Google

Skrevet af:
31. juli 2018 | 2.986 Visninger | 7 kommentarer
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino Ekspertblog

Jeff Blaavand

Ekspertblogger på Amino om digital kommunikation.

Hvem ville ikke gerne tjene lidt ekstra ved siden af? Uden at skulle rode sig ud i diverse scams og pyremidespil, så kan du på en enkelt, men effektiv måde skabe en passiv indkomst via trafik fra Google.

Lad mig fortælle, hvordan jeg har gjort.

Det kræver at du har lidt kendskab til digital marketing og især til de værktøjer, som Google selv udbyder. Hvis ikke, så sæt dig ind i følgende værktøjer "Google keyword planner" i Google Adwords og Google Adsense. 

"Google Keyword Planner"

Google keyword planner i Google Adwords er et værktøj, der viser dig, hvor mange brugere i Danmark (og andre lande), der søger på bestemte søgeord hver måned. Du kan skrive de ord ind, som du gerne vil have svar på, og Google fortæller dig, hvor mange danskere, der søger på det specifikke ord hver måned. Lad os tage et eksempel. Jeg fik øjnene op for spilsider til børn, og tænkte det kunne være interessant at se, hvor mange søgninger, der rent faktisk var på ord som "spil på nettet", "spil til børn", "gratis spil" osv. Der viste sig at være en del søgninger. 

Det er så her, man skal undersøge markedet. Det kan nemlig være svært at kæmpe med store spillere på f.eks. ord som "gratis spil". Jeg dykkede dermed dybere for at se, om der var andre ting, som folk søgte på. Her faldt jeg over "matematik spil". Der var mere end 10.000 søgninger om måneden. 

Dette blev mit fokus i denne omgang. 

Wordpress spilsite

Wordpress har et utal af spiltemplates, som er lige til at bruge. Og der er masser af sider på nettet, der har matematik spil, som du gratis kan embedde på din hjemmeside. Arbejdet gik i gang. Der tog ikke mere end et par dage, og hjemmesiden Matematikspil.dk stod klar. 

Google Adsense

Der skal jo tjenes nogle penge, hvis man vil have en passiv indkomst. Google Adsense er et netværk af reklamer, som du gratis kan sætte på din hjemmeside. Virksomheder betaler så Google for at komme ud på disse sider, og Google betaler pengene videre, hvis folk klikker på reklamerne på din hjemmeside. Og wupti. Med lidt løbende opdatering af nye spil og tekster, og så har du en lille passiv indkomst.

Læs også


Kommentarer

Keyvan   den 31-07-2018 kl. 09:12

Hej Jeff

Det lyder spændende. Hvor længe har du været i gang med dette - og hvor stort er pay-offen på siden i forhold til de anstrengelser, du har måtte lægge ind i opbygningen af siden samt research, spiludvikling osv.

Er kommentaren brugbar? 4 0
Jeff B. Blaavand   den 31-07-2018 kl. 09:17

Hej Keyvan.

Jeg har været i gang siden 2012, men matematikspil.dk er kun 2 år gammel. Den har giver omkring 4.000 kr. på de 2 år. Det er selvfølgelig ikke det store, men har f.eks. ikke lavet noget på den det seneste 1,5 år.

Jeg vil estimere at det tager mellem 5-10 timer at lave hjemmesiden for mig.

Da siden er meget specifik, så er det også begrænset, hvor mange flere spil og kategorier, der kan komme på. Jeg har også spilnettet.dk, hvor der løbende kommer nye spil og kategorier. Der lægger jeg flere timer og afkastet er også større.

Er kommentaren brugbar? 1 0
Jesper   den 31-07-2018 kl. 15:26

Med andre ord, matematikspil giver stort set 0 i passiv indkomst. Og du har ikke engang medregnet den tid du brugte på sitet det første halve år.

Med andre ord spild af tid.

Du er nødt til at komme med brugbare cases, hvis folk skal overbevises.

Er kommentaren brugbar? 5 0
Dennis   den 31-07-2018 kl. 23:58

Hvilke skabeloner bruger du?

Er kommentaren brugbar? 1 0
Uptimester   den 02-08-2018 kl. 16:47

Og wupti, blev alt arbejdet med SEO og CRO tryllet væk. :)

Er kommentaren brugbar? 1 0
AnnaMaria   den 02-08-2018 kl. 18:06

What templates do you use?

Er kommentaren brugbar? 1 0
Rued   den 13-08-2018 kl. 11:09

Min erfaring med reklamebannere på siden er, at det ikke giver noget - med mindre du er EkstraBladet eller andre high-volume sider.

Affiliate er et fint alternativ; med kun 10k besøgende pr. måned tjener jeg 4-5k om måneden på et hobby projekt, jeg har lavet af lyst: butiksoversigt over webshops, der sælger tøj til høje mænd :)

Selvfølgelig er der lagt en masse timer i det, men set i bakspejlet er min timeløn efterhånden kommet op på et godt niveau - hver måned, ryger der jo 5k oven i hatten, uden jeg lægger tilsvarende tid i det.

Min anbefaling; start en blog om noget, der interesserer dig og du ved noget om + lær dig selv noget SEO + få sat et simpelt affiliate program op (PartnerAds eller internationalt Skimlinks) og placer værdiskabende produkter på din side, som du får et lille cut af, hver gang et salg går igennem.

Det har været en super lærerig proces for mig at bygge op, og nu er det bare fedt at have en passiv indtægt at kunne læne sig lidt op ad.

Tak for et fint indlæg, der helt sikkert kan sætte lidt tanker igang hos unge mennesker, der drømmer om den passive indtægt.

Er kommentaren brugbar? 1 0
 

Tilføj en kommentar

 

 
For at holde spammere ude, fortæl os hvad er: to + ti =
Husk Mig

Få besked når der kommenteres (Log ind for at få tilsendt mail)
 

Om denne blog


Få besked


Om

Som ejer af hjemmesiden bureau.dk og webbureau webcph har Jeff siden 2012 udlevet iværksætterdrømmen. 

bureau.dk har givet et kæmpe indblik i en verden af digital kommunikation, og med de ugentlige artikler på siden vokser Jeffs kendskab til netop dette område større og større.

Jeff har har efter færdiggørelsen af sin uddannelse i Marketing Management i 2010 arbejdet hos nogle af de største danske online virksomheder. Her er det blandt andet blevet til jobs som Marketing Manager hos Trendsales, Billy's Billing, JUST EAT og nu Meebox.net. Ved siden af dette har Jeff siden 2012 drevet eget webbureau, der i dag går under navnet Webcph

Jeff blogger om alt inden for online marketing, startups og sociale medier. Hvis du ønsker at høre mine tanker om et specifikt emne, så kan du tage kontakt til mig på jeff@webcph.dk

Twitter: @jeffbeekhuis