Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Første investering i Løvens Hule 2023

831 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 January 2023

Kalenderen siger 2023, og for 8. gang sidder 5 investorer klar i Løvens Hule til at byde håbefulde investorer velkomne. I bedste sendetid skal de give deres stærkeste pitch, med den forhåbning om at hive en investering med hjem. Det er sejt, det er modigt, og på trods af mange lidt (for) høje værdiansættelser og nervøse smil, må vi hos Amino tilkendegive vores dybeste respekt for dem alle.

I det første afsnit møder vi de 2 seje iværksætterkusiner Mille og Line Lykke, der sammen har startet smykkevirksomheden Mille & Lykke. Et smykkeunivers som bygger på muligheden for at købe smykker enkeltvis, som tapper ind i behovet for at kunne mixe og matche sine smykker på tværs. Løverne var vilde med deres forretning, og duoen endte med at være den første i denne sæson til at hive en investering hjem. Med sig om bord på rejsen har de nu Anne Stampe Olesen og Christian Arnstedt.

Men deres rejse startede selvfølgelig slet ikke der. Podcasten Iværksætterhistorier har haft de 2 kvinder i studiet, hvor de fortæller om hele oplevelsen med Løvens Hule - og meget mere. De kommer bl.a. også ind på, hvordan og hvorfor deres samarbejde fungerer så godt som det gør, på trods af personligheder og tankegange der differentierer sig tydeligt fra hinanden. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emma skriver Skriv dig op