Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Iværksætterhistorier - I samarbejde med Amino “Jeg havde 22.000 kr. tilbage på kontoen, og vi brændte 500.000 kr. af om måneden”

“Jeg havde 22.000 kr. tilbage på kontoen, og vi brændte 500.000 kr. af om måneden”

1,515 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 November 2022

Hver uge lægger Iværksætterhistorier 2 podcastafsnit op, og i sidste uge gæstede Nikolai Høgskilde fra Skatteguiden studiet.

Den danske teknologi virksomhed, gør det nemt at holde styr på sine skatteoplysninger et automatisk skatteunivers - men rejsen dertil har ikke nødvendigvis været en dans på roser. 

Måske ser Nicolai bekendt ud? Tilbage i februar 2022 gæstede han Løvens Hule, hvor han pitchede Skatteguiden - Jesper Buch greb bolden og investerede. Siden har der været fart på - måske lidt for meget fart. Siddende foran fjernsynet kunne vi i "Løvens Hule: Tilbage til virkeligheden" følge med i hvordan det spidsede til, og hvordan et desperat behov for ekstra kapital voksede sig større.  

I dette afsnit får du hele historien om Skatteguidens rejse, og hvordan Nicolai har fået de første mange betalende kunder. Vi får også vendt hvad fremtiden bringer for Skatteguiden - og Nicolai deler det bedste råd han vil give til dig som iværksætter. 

Lyt med, ved at klikke på billedet nedenunder - eller hvor du normalt hører podcasts!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Emma skriver Skriv dig op