Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anette Sand Gratis rådgivning og inspiration: Festival for selvstændige

Gratis rådgivning og inspiration: Festival for selvstændige

1,061 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 November 2016

Man kunne tro festivaltiden var ovre for i år, men det gælder ikke for os selvstændige.

Hvis du vil have gratis svar på dine spørgsmål om bogføring og jura i din virksomhed + masser af inspiration og motivation, så brug en eftermiddag i selskab med os, Dana, Billy og Advodan d. 10. november.

Festival for selvstændige

Dørene åbner kl. 13:30, og arrangementet varer til kl. 19:00. Det foregår på BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, 2400 København NV.

Festivalen er for dig der allerede er selvstændig, og din gratis adgang kræver altså et CVR-nr.

På vores stand kan du møde os, der arbejder på Regnskabsskolen, og stille konkrete spørgsmål til din egen bogføring. Du kan også få gode råd til, hvordan du organiserer dit regnskabsarbejde på en overskuelig måde. Der vil være tid til at svare på spørgsmål om regnskab, økonomi og bogholderi. Har du et bilag, du ikke kan finde ud af? Tag det med - så ordner vi det på stedet. Vi har computere med, så vi kan kikke ind i dit bogholderi, hvis det ligger online, og du har noget at spørge om. Du kan bladre i vores bøger og måske vinde i vores tombola. Vi vil fortælle om, hvordan vores e-kurser og 1:1-undervisning fungerer, og du kan helt sikkert få et godt tilbud, hvis du skulle have lyst til at købe noget.

Derudover står Advodan klar til at svare på alle dine juridiske spørgsmål om din virksomhed, Dana er klar til at give dig svar på, hvordan en a-kasse kan styrke din forretning, Billy præsenterer deres regnskabsprogram, og Toke Kruse fortæller, hvordan du starter og driver en succesfuld virksomhed, med afsæt i hans egne erfaringer fra både Danmark og USA.

Læs mere, og tilmeld dig Festival for selvstændige her

Inviter gerne dit netværk med - vi giver en kop kaffe/te og lidt sødt til.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Anette blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere