Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anette Sand Moms og momsfradrag - en guide til iværksættere og selvstændige

Moms og momsfradrag - en guide til iværksættere og selvstændige

1,945 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 March 2015

Så er der en ny momsbog på vej. Jeg har skrevet den sammen med John Hannover, som er en ivrig debattør her på Amino, og det er vores første projekt sammen, så det har været både godt og spændende.

Bogen har flere emner med, end den sidste, jeg skrev. Vi har de nye regler med om bl.a. omvendt betalingspligt, og forholdene omkring køb og salg uden for Danmark er også dækket.

Bogen hedder "Moms og momsfradrag - en guide til iværksættere og selvstændige" - og det er lige det, bogen er: En guide for personer som rent praktisk skal forholde sig til momsafregninger og momsregler.

Over 40% af virksomhederne i Danmark laver fejl i deres momsafregninger ifølge SKATs complianceundersøgelser. Og det siger noget om, at reglerne er vanskelige. Bogen er på 139 sider, og momsvejledningen, som nu er en del af den juridiske vejleding, er på over 700 tætskrevne sider. Bogen er god til at danne et overblik over reglerne og til at slå konkrete ting op i men den kan umuligt nå rundt om det hele. Dog mener jeg, at rigtig mange selvstændige vil blive klædt bedre på til at lave korrekte momsafregninger. Vi fokuserer mest på de generelle regler og så de emner, der oftest bliver lavet fejl i: Personaleudgifter, rejser, repræsentation, gaver, kunstnermoms, udlægsmoms - og så alt det med omvendt betalingspligt både i Danmark og inden for EU.

Du kan se indholdsfortegnelsen her: Moms og momsfradrag: Indholdsfortegnelse. Og så kan du smutte over i Regnskabsskolens webshop og købe bogen her. Du kan få den både som pdf og i trykt udgave - eller begge, hvis du vil :).

Pdf-en: Er udkommet, så køber du den, får du den med det samme.
Den trykte bog udkommer den 15.4 - når trykkeriet er færdigt. Men du kan bestille den nu og få den tilsendt på udgivelsesdagen.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Anette blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere