Vi udgiver nyt igen: Bogen om bogføring for begyndere - Anette Sand - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Vi udgiver nyt igen: Bogen om bogføring for begyndere

For 14 dage siden udgav vi Bogen om bogføring med e-conomic, og i dag udgiver vi så den programuafhængige Bogen om bogføring for begyndere. Så bruger du ikke e-conomic, men i stedet Dinero, SummaSummarum, Billy's Billing eller noget helt femte, og står for at skulle lære at bogføre, så er det bogen for dig. Der er selvfølgelig Aminorabat på 10 % resten af måneden - bare brug koden amino10 når du bestiller bogen i webshoppen.

I bogen gennemgår jeg alle de ord, vi bruger, når vi taler om bogføring. Det er sådan noget som “bilag”, “kassekladde”, “balance”, “bogføringskreds” og den slags. Der et også et kapitel med den helt grundlæggende debet-kredit-gymnastik, så du en gang for alle kan få styr på, hvad der skal i debet, og hvad der skal i kredit.

Du kan se indholdsfortegnelse og indledning her (åbner som pdf) og bestille Bogen om bogføring for begyndere her. Lone er i fuld gang med at sende ud, så du kan nå at få bogen før påske.


Kommentarer

Per Lind skrev re: Vi udgiver nyt igen: Bogen om bogføring for begyndere den 20-04-2014 kl. 09:02

Hej Anette, kan du ikke udgive på Engelsk så vi kan bruge bogen til vores Apptivo.com kunder?

Er kommentaren brugbar? 2 0
Anette Sand /Regnskabsskolen skrev re: Vi udgiver nyt igen: Bogen om bogføring for begyndere den 10-06-2014 kl. 17:21

Hej Per

Det er en god idé - men jeg skal lige møde nogen, som er så godt til engelsk fagsprog, at det kan lade sig gøre. Ingen ville være tjent med at læse det, hvis jeg skulle oversætte bogen.

Dbh.

Anette

Er kommentaren brugbar? 1 0
 
Besøg vores samarbejdspartnere :