Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anette Sand Økonomistyring i iværksætter- og vækstvirksomheder (6 ugers selvvalgt uddannelse) - i Århus og København

Økonomistyring i iværksætter- og vækstvirksomheder (6 ugers selvvalgt uddannelse) - i Århus og København

1,551 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
19 April 2012

Vi har haft stor succes med kurserne i Økonomistyring for ledige, og vi har nu arrangeret et kursus, som starter midt i maj i Århus.

Næste kursusstart i København: 23. maj 2012
Næste kursusstart i Århus: 16. maj 2012

Du kan læse om kurset her eller tilmelde dig hos Nyledige.dk . Vi har også lavet en flyer om kurset, som vi i dag sender ud til forskellige jobcentre og A-kasser i området. Den kan du downloade her.

Kurset kan betales af Jobcentret for ledige med ret til seks ugers selvvalgt uddannelse. Der er 10 hele undervisningsdage fordelt over de seks uger og hjemmearbejde, herunder læsning af de bøger, man får udleveret (blandt andet den helt nye fradragsbog, Bogen om moms mv.). Kursisterne kommer til at arbejde meget med e-conomic og Excel, og udgangspunktet er, at vi starter helt forfra, men går ret hurtigt frem. Så kurset omfatter både “bogføring for begyndere”, budgetter  og økonomistyring i regneark og afslutning af et regnskabsår inkl. den personlige, udvidede selvangivelse.

Har du spørgsmål til kurset – hvad enten du overvejer at deltage i København eller Århus: Kontakt os på post@regnskabsskolen.dk.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Anette blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere