Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anette Sand Iværk&Vækst 2010 - her er Regnskabsskolens program

Iværk&Vækst 2010 - her er Regnskabsskolens program

1,267 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 September 2010

Programmet for Regnskabsskolens stand er klar. I år har Regnskabsskolen en stand på Iværk&Vækst-messen i Forum. Vi er helt parate - det bliver et par spændende dage med masser af netværkeri og interessante foredrag. Det er ubetinget den største iværksætterevent i Danmark, og de foregående år har det været rigtig udbytterigt.

Datoerne er den 10. og 11. september 2010 - læs mere på messen hjemmeside.

Kom forbi på stand 704, hvor Regnskabsskolen står klar til at møde dig og svare på dine spørgsmål om regnskab, bogholderi, løn, administration og økonomi.

Særlige aktiviteter:

Fredag, den 10.9 kl. 15.00:
Mød revisor og bestyrelsesformand Søren Revsbæk, som er forfatter til flere af Regnskabsskolens bøger. (Blandt andet Bogen om virksomhedsordningen - så har du spørgsmål om, hvordan den virker, så er der en god mulighed her).

Fredag, den 10.9 kl. 15.30:
Rundvisning på messen.

Lørdag, den 10.9 kl. 14.30:
Rundvisning på messen.

Rundvisningen er et godt sted at starte, hvis du ikke ved, hvad du kan bruge Iværk&Vækst til. Følg med mig rundt og bliv præsenteret for gode samarbejdspartnere og interessante stande. Og husk også dine egne visitkort - man kan aldrig vide, hvem man møder :)

Herudover har vi Iværksætter 2010 med til uddeling, og fredag er også udgivelsesdagen for den nye udgave af Bogen om fradrag, så vi har også bøger til salg.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere