Her er musestille - eksamen er gået i gang - Anette Sand - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Her er musestille - eksamen er gået i gang

Mit pilothold på Diplomkursus for Bogholdere, slutter i dag efter 21 kursusdage. Vi startede i april sidste år. Der er tale om en fem timers lang skriftlig eksamen, og de har lige fået opgavesættet. Inloco Regnskabs personale er på skift "gangvagt", og en bogholder ude i byen er "Chefen", som kursisterne - altså bogholderne -kan skrive til, hvis de skulle have problemer med et bilag. Præcis som i den virkelige verden.

Jeg skal bare holde mig væk, men jeg lytter ved døren - og alle arbejder meget koncentreret.

Jeg tror, jeg er lige så spændt som kursisterne. Vi har vendt og drejet den eksamensopgave, pudset af og forbedret - og fordi det er første gang, vi gennemfører eksamen, glæder jeg mig meget til at se, hvor niveauet kommer til at ligge på den nye karakterskala, hvor man består med et 2-tal. Jeg synes selv, opgaven er svær, men det skal den også være.

Der er kun fire kursister, så det er ikke meget at lave statistik på. Men allerede i maj har vi 6 mere. De var på 18. kursusdag i går, og der er allerede gået lidt eksamenskuller i det hold også - måske smitter det :-).

Det var fantastisk for mig, da det første hold startede, fordi det bekræftede min formodning om, at der er brug for lige netop dette kursustilbud, som i forhold til markedet generelt er meget utraditionelt. Og det er også fantastisk nu, hvor det første hold slutter. En af kursisterne har allerede startet sin egen bogholderivirksomhed og har flere tilfredse kunder.

Uhh, der er lang tid til i eftermiddag, hvor jeg kan få fingerene i deres besvarelser.... Kryds fingre for os alle sammen.

:-) Anette

 


Besøg vores samarbejdspartnere :