Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anette Sand Så er jeg blevet hacket!

Så er jeg blevet hacket!

1.251 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 January 2009

Om det nu skyldes, at Franciskanerseriens side i Wordpress ikke er blevet opdateret, eller om det er provokerende at bruge en munkeordens navn på en hjemmeside - eller begge dele, ved jeg ikke. Men Franciskanerseriens forside er overtaget af nogle fremmede og ser i øjeblikket sådan ud:

Jeg kan ikke rigtig forstå teksten, det lyder lidt forvrøvlet.

Desværre har jeg ikke en brugbar backup, men jeg kan via ftp-en se, at mine gamle filer allesammen er der. Desværre er backupsystemet tilsyneladende smadret, for Wordpress mener bestemt at 1. den mappe, vi skal bruge ikke findes (men det gør den) og 2. at mappen ikke er skrivbar (men det er den). Så jeg føler, jeg er på Herrens mark....

Indexfilen indeholder kun:

?php
// Silence is golden.
?

Og sådan noget finder jeg jo først ud af klokken l.... om natten, når man hverken kan ringe til Brian, Anders eller Jesper eller nogen som helst anden. Gad vide, hvordan man får sådan noget skidt væk? Og får sin egen indexfil tilbage, når nu der ikke findes en kopi nogen steder.

Heldigvis har jeg været meget mere flittig med opdatering af de øvrige blogs - og i øvrigt ligger lige netop http://franciskaner.dk hos en anden host end alle de øvrige. Så der skulle være vandtætte skotter mellem de forskellige sites.

Så kan man jo lære, at tage backup og opdatere meget jævnligt på alle sites, ikke bare de, der lige er i proces i øjeblikket....

Men Saudia Arabia Hackers kommer til at stå lidt endnu - jeg aner nemlig ikke, hvad jeg stiller op herfra.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op