Selskabsomdannelse: Finanstilsynet og forsinkelser - Anette Sand - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Selskabsomdannelse: Finanstilsynet og forsinkelser

"Anette Sand A/S - nu godkendt af FINANSTILSYNET" - nej, nej, nej. Det må jeg ikke skrive. Siger advokaten. For det kunne lede tanken hen på, at en offentlig myndighed har godkendt vores ambitiøse "Diplomkursus for bogholdere", selvom det ikke er tilfældet (endnu).

Det handler om, at hvis man, som jeg, vælger at invitere folk fra netværket til at købe en aktie frem for at låne pengene i banken, så er der tale om offentligt salg af aktier, og så skal man godkendes af Finanstilsynet, før man overhovedet sælger en aktie. De skal se budget, bestyrelsens sammensætning osv. Og dér har jeg heldigvis ingen problemer - bestyrelsen bliver den mest skrappe, man kan forestille sig. Og også stor: Med syv eksterne personer med hver deres ekspertise. Og budgetter har vi masser af. Bunkevis, faktisk. Konservative, gode budgetter.

Men ting tager tid. Revisor, advokat og Finanstilsyn skal hver have deres, heldigvis arbejder de rigtig godt sammen, sådan at jeg ikke skal være "driver" på lige den del. Jeg har andre opgaver. Jeg elsker tanken om at få den bestyrelse. Det giver frihed.

Bundlinjen er, at Anette Sand A/S tidligst kan holde stiftende generalforsamling midt i februar 08.  Men på vores store netværksmøde igår, var der alligevel rigtig god gang i det hele. Vi var 48 personer i de nye lokaler, som vi ikke engang er flyttet ind i endnu.

Læs mere og se et enkelt billede her: http://anettesand.dk/2007/premiere-i-det-nye-kursuslokale/

 


Besøg vores samarbejdspartnere :