Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Anette Sand Fremdrift ved hjælp af fortælling

Fremdrift ved hjælp af fortælling

1,127 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 October 2007

Vi har alle forskellige måder at gribe tingene an på. Nogle foretrækker at holde kortene tæt ind til kroppen og være helt klar med alting, når de offentliggør deres, vision - ide - plan - projekt. Hvad det nu måtte være.

Jeg har det helt anderledes. Jeg bruger kommunikation som et middel til fremdrift. Det får jeg flere ting ud af: At lade være med at holde noget hemmeligt giver mig muligheden for at få mange menneskers umiddelbare reaktion på den idé, jeg går og tumler med.

Og lige så vigtigt: Når jeg har fortalt om en ide eller plan ofte nok, bliver jeg så træt af at høre på mig selv og alle mine visioner, at jeg er nødt til at gøre noget: Enten kvitte planen eller se at få den sat iværk. Det er det, der er ved at ske lige nu. Altså: Fremdrift ved hjælp af fortælling og dialog.

Jeg har i årevis talt om, at der mangler en Regnskabsskole i Danmark. Vi har alt for få bogholdere, og det kursusudbud, der er på markedet er ikke tilstrækkeligt. Samtidig har jeg gennem mine mange korte kurser udviklet en metode, som jeg mener holder fint - ikke bare i iværksættervirksomheder men også i de lidt større. Og som det måske fremgår, så har jeg vendt ideen med mange, mange mennesker og mener at have fået bekræftet, at der er et behov, et marked og en udfordring, som ligger lige til højrebenet for mig.

Så med dette indlæg bliver det officielt: Pr. 1.1.08 får Danmark en regnskabsskole. Vores første nye initiativ bliver at tilbyde et diplomkursus, hvor man over 20 kursusdage i løbet af 10 måneder bliver uddannet til bogholder. Med eksamen, stempler og hele molevitten. Målrettet receptionister, kontorassistenter og andre, som har tæft for administration og orden.

Vi får nye lokaler, ny organisation, nye penge og nye mål. Men Inloco Regnskab forbliver intakt - og en af vores allerstørste styrker er, at vi kan tilbyde både bogholderi og undervisning i bogholderi - og samtidig, så ingen bliver ladt i stikken.

Jeg kommer til at skrive meget om dette på Almindelig Sund Fornuft og har derfor oprettet en hel kategori til virksomhedsomdannelsen. Klik her, hvis du vil læse, hvad der er skrevet indtil nu.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anette skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere