Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
20 January 2011

Da jeg var 16 år kom min mor (som havde byens tøjbutik) og fortalte mig at der snart skulle være et modeshow i byen - samt at hun havde besluttet at jeg skulle være arrangør !!???

Først tænkte jeg at det kunne jeg da umuligt. Jeg havde jo aldrig prøvet noget lignende og der var 1000 ting jeg ikke vidste og sikkert endnu mere, jeg slet ikke vidste at jeg ikke vidste.

Men hun var stålsat og sagde at jeg kunne meget mere, end jeg selv troede. Så jeg kapitulerede og sagde til mig at selv at hun jo måtte vide bedst - og tog imod udfordringen.

Jeg "slog frygtknappen fra", tog ét skridt af gangen og løste udfordringerne som jeg kom frem:

  • Hvem skulle gå?
  • Hvordan skulle de gå?
  • Hvad skulle de have på?
  • Hvad med musik?
  • Hvad skulle de have for det?
  • Hvem skulle præsentere showet?
  • Hvordan markedsfører man et modeshow?
  • Osv.

Min mor gav mig aldrig formaninger, hints eller gode råd. Men hun kom ind på mit værelse, aftenen forinden, og spurgte om jeg var klar og om jeg glædede mig! Hende og min far havde lejet et videokamera (de var ikke allemandseje dengang) og de glædede sig meget til at se hvad jeg havde fundet på.

Modeshowet blev afholdt. Og mine forældre var meget stolte. Selvfølgelig kunne det have været endnu bedre - men pyt. Jeg fik en lektie for livet, som jeg er inderligt taknemmelig for:

Jeg behøver ikke kendt hvert et skridt på vejen, når jeg går nye veje

Jeg kan trygt "slå frygtknappen fra" og stole på at jeg vil finde de rette svar og ressourcer når jeg får brug for dem! 

Den lektie har jeg haft glæde af utallige gange - og senest her i januar (2011) hvor jeg er ved at starte Bøvlbefrierne (mit 4. firma) sammen med Degnbol Fotografi.

Vi er de første til at lancere LIVE kurser inde på selve FACEBOOK for selvstændige (og sælger også platformen til andre, der ønsker at kommunikere LIVE med deres kunder, forhandlere, medarbejdere osv.). Som noget helt unikt er der indbygget chat, så kurset bliver interaktivt. (Billetsalg: www.bøvlbefrierne.dk).

Der bliver en hel masse vi skal lære undervejs. Især på en så levende platform som Facebook. (Navnet blev valgt fordi vi gerne vil fjerne bøvl for vores kunder når de skal lære nyt, men det passer nu også ret godt på vores egne roller :-)).

 

MEN vi er taknemmelige for alt den læring, feedback og de ideer vi får, for det betyder tre ting:

1: Vi ELSKER at udvikle, så vi har det skidesjovt HVER DAG (hvilket vel egentlig må være målet med f.eks. at vinde i Lotto)

2: Andre, der vil gøre det samme vil få samme udfordringer, så for hver udfordring vi løser må vi få et forspring (og en kompetence, der kan sælges?)

3: Vores produkt bliver bedre og bedre for hver dag (ifølge responsen er det allerede godt!)

 

TAK MOR - fordi du gav mig skubbet. Ud af komfortzonen. Ud på den tynde is...

Mange hilsner

Jannie ILUM GADE

(Forretningsudvikler med primært fokus på at hjælpe ambitiøse selvstændige, der har tid til flere kunder) 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jannie skriver Skriv dig op