Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ib Potter Sådan finder du gode podcasts om online markedsføring

Sådan finder du gode podcasts om online markedsføring

8,695 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 September 2011

Det er svært at finde gode podcasts. Der findes ikke mange steder hvor du kan danne dig et overblik over, hvad der ligger derude og venter på dig.

iTunes er måske det bedste bud – og det er ikke godt! Men her er et lille trick til, hvordan du kan finde flere relevante podcasts via iTunes.

Du skal ind på iTunes. Vælg ”Butik > iTunes Store”. Nu står de på forsiden af iTunes butikken. Inden du vælger ”Podcasts”, vil jeg have dig til at scrolle helt ned på bunden af forsiden af iTunes butiksiden. Helt nede i højre hjørne finder du det danske flag. Og det er her fidusen ligger.

Forskellige lande - forskellige oversigter

Den oversigt som iTunes giver dig, er forskellig fra land til land. Og det er her guldet ligger begravet.

For hvad er det man gør i Australien som vi kan lære af? Kan du forstå tysk er der virkeligt nyt at hente fra tyske podcasts.

Klik på det danske flag – og prøv at vælge det australske flag i stedet. Klik dig ind på ”Podcasts” via menuen i toppen – og vælg ”Business” , hvis du altså er til online markedsføring. Nu kommer der helt andre podcasts frem – end når du vælger det tyske, amerikanske eller det engelske flag.

Det tager tid at finde de gode podcasts, men jeg lover dig det er tiden værd. Der er så meget at hente…. Lad mig lige vide om du finder noget godt indenfor online markedsføring… for som sagt, de gode podcasts er svære at finde ;)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ib skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere