Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Ib Potter ”Se på mig når jeg taler til dig!!!”

”Se på mig når jeg taler til dig!!!”

5,425 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 December 2010

Dit engagement på internettet er en hamrende vigtig del af dit personlige brand – og dit personlige brand en vigtig del af din online markedsføring.  Og dit personlige brand står og falder med at blive genkendt – og det er det indlægget her handler om: at du skal genkendes og huskes!

Dit navn

Når du opretter en ny profil, kommenterer på et blogindlæg eller i et forum, kommer du ofte til at optræde med et ”brugernavn”. Nogle gange kan du bruge dit eget navn – andre gange bliver du tvunget ud i noget kreativt, fordi der ikke må indgå danske bogstaver eller mellemrum. Og er du så heldig at hedde det samme som et par andre, bliver udfordringen endnu større.

Dit brugernavn går nemt hen og bliver en vigtig del af dit brand. Det bliver en vigtig del af det som folk kommer til at genkende dig på, så brug lige lidt tid på at finde ”brugernavnet” som du kan bruge på tværs af platforme.

Brug eventuelt KnowEm til at hjælpe dig på vej. Det er en online service der undersøger om dit ønskede brugernavn er taget på diverse social media platforme.

Jeg vil se på dig, når du taler til mig

Dit brugernavn er vigtigt… men endnu vigtigere er det billede du bruger af dig selv, når du opretter profiler og når du engagerer og kommenterer rundt om på internettet. Du skal have et billede, en ”avatar” der passer til dig og det signal du gerne vil sende.

Hvem er du?

Du har set masse af forskellige avatars… og de findes i mange forskellige former. Her er nogle eksempler.

 

  Mikkel deMib er kongen af profilbilleder. Kontraster skaber opmærksomhed.

 

  Lars Bachmann er over i karikatur genren

 

  Icon Finder bruger sit logo

 

Rasmus Rygaard elsker god (høj) musik med masse af bas.

 

  Jesper Balsslev er også til at få øje på.

 

Få taget et godt billede, der siger noget om hvem du er. Brug en Avatar generator som PlanetCreation eller find din indre Simpsons eller Wii dig selv på MyAvatarCreator.

 

Avatar – Gravatar

Du bliver altid bedt om at opgive din emailadresse. Både når du opretter profiler – og når du kommenterer rundt om på internettet. Og her kommer ”Gravatar” ind i billedet. Med Gravatar kobler du dit profilbillede sammen med din emailadresse. Det tager ikke 5 minutter – og er rigtigt smart.

Er det ikke selv i scenesættende?

Er du tosset - helt vildt!! Men hvis alternativet er et udsnit af et festbillede, hvor du har fået så hatten passer – lige som fotografen har… så synes jeg du skal være selv i scenesættende. Vær det på en kreativ, underfundig og selvstændig måde, så skal det nok falde i god jord.

Min pointe er bare, at genkendelighed skaber tillid og tillid skaber netværk – og netværk er guld værd….

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ib skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere